RECEPT LOFSLA, VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

De heerlijke sla bij simpele rijst of macaroni.

Vegetarische gerecht uit Amerika voor 2 personen

Ingredienten

  • LOFSLA
  • 2 stronkjes lof
  • 3 eetlepels bio-garde of sojayoghurt voor veganisten
  • ½ theelepel groentebouillonpoeder
  • 1 theelepel hindoestaanse masala
  • ½ theelepel chilipoeder
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 1 banaan
  • 1 appel
  • simpele rijst
  • 100 gram rijst
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel bouillonpoeder

Bereiding

kom

Maak een dressing van de bio-garde of sojayoghurt, rozijnen, hindoestaanse masala, chilipoeder, bouillonpoeder.
Snijd de bananen in plakjes. Verdeel de appel in kleine stukjes.
Snijd het bittere stukje uit de lof en snijd hem in de lengte door. Daarna nog een keer en snijd daarna in kleine stukjes.
Meng alles met elkaar en laat een 15 min. staan zodat de smaken kunnen mengen.

simpele rijst

Kook de rijst en laat het water goed intrekken.
Verhit de olie in een koekenpan en doe daar de rijst in. Strooi wat bouillonpoeder er over en laat nog een tijdje bakken.

Je kunt hetzelfde met macaroni doen.
Vegetariėrs en hen die vedisch eten kunnen wat geraspte kaas over de rijst of macaroni doen en dat meebakken.

Recept 18 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!