Nederlandse recepten

Tilapia visschotel

27-4-2004 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de tomaten met het vocht door een zeef. Snijd de v...... 9 sjalotten 1 blik gepelde tomaten (400 gr.) 500 gr. Tilapiafilet 2 eetlepels citroens.....

Zuurkoolschotel met kabeljauw

27-4-2004 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis af, dep ze droog met keukenpapier en...... 4 kabeljauwfilets á 150 gr. Peper en zout 125 ml. Witte wijn 6-8 kleine tomaten 500 gr.....

Scampi Diabolique

22-12-2003 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de scampi, geef met een scherp mesje een sneetj...... 20 grote scampi 2 vlees tomaten, ontveld, en in stukjes gesneden ½ dl. tomatensap olijf.....

Wok Spruiten

22-12-2003 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Ui + knoflook + paddestoelen fruiten, sambal badjak en tamari toevoegen en even laten...... 2 ons spruiten 2 ons tauge 1 tl Bio groentebouillon (Vetara) 1 ons gemengde paddestoel.....

Marcos Risotto

19-10-2003 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Knoflook en ui in wat olie bakken. De risottorijst erbij doen en glazig bakken. De wi...... Risottorijst voor 2 pers. 1 ui fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden fijngesned.....

Mediterraanse Salsa

27-7-2003 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Tomaten ontvellen en ontzaden en in blokjes snijden. Teentje knoflook persen. K...... 4 lekker rijpe tomaten (roma of tros) 1 teentje knoflook wat el. olijfolie basilicum, r.....

Aardappeltaart met bacon

24-5-2003 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Verwarm de oven voor op 175 graden.Schil en kook de aardappels,en snijd die in blokje...... 600 gr.aardappels olie 4 ons bacon in reepjes 1 grote ui 3 tenen knoflook 5 eieren p.....

Ovenschotel met gehakt

13-5-2003 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - De eieren in ongeveer 10 min.hard koken.Snijd ze door midden.Vet een ovenschaal in en...... 750 gr.gehakt (h.o.h.of rund) peper zout 8 eieren 1 grote pot gekruide tomatensaus 2 .....

Vurige kip

29-4-2003 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Doe wat olie of boter in een pan en bak de kip bruin. Maak de uien en de knoflook sc...... 1 kip 5 uien 3 tenen knoflook 3 eetlepels ketjap 3 eetlepels suiker(of zoetstof) 2 ee.....

Toetjes ei

27-4-2003 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - Splits het ei.Klop het eiwit, met een sufje zout, stijf. (Met de mixer zo gebeurt).K...... 1 ei snufje zout 2 eetelepels suiker(of zoetstof) wat boter.....

Nasi anders

24-4-2003 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing Laat de zakjes nasi groenten welen.Bak o...... 1 pak rijst 2 zakjes nasi kruiden 1 groentepakket 250 gr.spekblokjes 500 gr.gehakt(hoh.....

Gegrillde tonijn met knoflookpesto

15-2-2003 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Maak een marinade door de azijn met de mosterd te mengen en hierin langzaam de olijfo...... 4 moten tonijn Marinade 3 el rodewijnazijn 2 tl mosterd 50 ml olijfolie 3 ge.....

Groene salade met honing knoflook dressing

15-2-2003 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Lunchgerecht - Salade gerechten - Snij 3 dikke tenen knoflook in flinterdunne plakjes. Verwarm 50 ml olijfolie op een l...... 50 ml olijfolie; 5 mooie tenen knoflook; een glas witte wijn; 3 eetlepels honing; .....

Bosvruchtensaus (voor bij wild)

26-11-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Sjalotje fruiten in 1 el boter met de knoflook. Dan de jam erbij en dit even bakken t...... 1 flinke el bosvruchten jam 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 1,5 dl s.....

Rode Wijnsaus

26-11-2002 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Zet het vleesafval aan in de boter voeg knoflook, katenspek en bouquet toe, laat even...... 200 gram rundvleesafval, fijngesneden (eventueel soepvlees) 25 gram katenspek, kleingesne.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> 
Home