RECEPT GARNALEN CAPRESE MET PASTA

Recept gebaseerd op gerecht van Olive Garden

Pasta gerecht uit Amerika voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 750 gram roma tomaten, ontvelt en ontpit, in stukjes
  • 20 basilicum blaadjes
  • 2 el olie
  • 2 el knoflook, gehakt
  • 1 tl italiaanse kruiden
  • zout naar smaak
  • 500 gram pasta, dunne spaghetti
  • 500 gram garnalen, liefst grote, gepeld
  • 2 el boter
  • 1 dl witte wijn
  • 3 dl room
  • 1 kopje vers gerapste parmezaanse kaas
  • 1 mozarella, geraspt

Bereiding

Meng tomaten, basilicum, olie, knoflook en kruiden met zout, laat ca. een uur staan.

Bak of grill de garnalen en houd warm.

Kook pasta volgens verpakking, giet af en houd warm.

Verhit boter in pan en roer daar de wijn in en breng aan de kook. Voeg room en kaas toe en laat pruttelen tot ingekookt tot juiste dikte.

Voeg pasta toe met het tomaten mengsel en meng goed.

Serveer met geraspte mozarella op de pasta met de garnalen. Liefst nog even onder de grill om de kaas te laten smelten.

Recept 6 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!