RECEPT ZONGEDROOGDE TOMATEN PASTASAUS

This sauce is so delicious and so easy to make, you'll never want to go back to jarred pasta sauce. Improvise with the garlic and herbs to your liking.

Recept van Carapelli olijfolie

Pasta gerecht uit Amerika voor 2 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 1 blik gehakte tomaten
  • 1/2 kopje sjalotten, fijngehakt
  • 1/4 kopje zongedroogde tomaten, op olie, fijngehakt
  • 1/4 kopje verse basilicum
  • 1/4 kopje verse peterselie
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • zout en peper naar smaak
  • 1 dl olijfolie

Bereiding

Verwarm alle ingredienten en laten sudderen voor ca. 20-30 minuten, op smaak brengen met peper en zout en serveren met je favoriete pasta.

Recept 12 keer bezocht en 30 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Zo simpel en zo lekker. Heb de zongedroogde tomaten in de blender gedaan met knoflook zodat een soort tomatenpuree onstond. Daarna zachtjes gebakken met de tomaten en een fijngesneden uitje, wat peper, zout en suiker.

In de saus heb ik kabeljauwfilet gepocheerd en de maaltijd werd compleet met roerbak courgette, knoflook, ui en zongedroogde tomaten met spaghetti.

Lekker en snel klaar.

Datum
Naam
Waardering 3 van 10
Reactie Misschien dat die dwaze Amerikanen dit te vreten vinden........maar deze hollander kijkt toch weer even verder...........