RECEPT AARDAPPELPUREE MET OLIJVEN, KAPPERTJES EN PETERSELIE

Groente gerecht uit Nederland voor 4 personen

Ingredienten

  • 1 kg aardappels, geschild en in blokken
  • 1/2 tl kurkuma
  • 100 ml olijfolie (extra vergine)
  • zout en peper
  • 12-16 zwarte olijven, ontpit en fijngehakt
  • 2 el kappertjes, uitgelekt
  • 4-5 el gehakte bladpeterselie (koriander kan ook)

Bereiding

Kook de aardappels gaar in water met kurkuma en zout. Giet af en vang 100 ml kookvocht op.
Prak de aardappels fijn en klop de olijfolie erdoor. Voeg het kookvocht en de rest van de ingrediënten toe.

Recept 19 keer bezocht en 4 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!