Sumo

Soort Restaurants
Naam Sumo
Straat Mauritsweg 28
Postcode
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-2819977
Fax
Email
Informatie Samen met Rob een dagje naar Rotterdam, de bedoeling was even naar een camerawinkel te gaan en daarna in Rotterdam te lunchen. De camerawinkel stelde niet veel voor dus snel op naar Rotterdam.

De keus was thuis al gevallen op Sumo, japans dus met sushi enzo. Op Iens was te lezen dat het een vaste prijs formule was. Hier was ik erg benieuwd naar.

Het restaurant ziet er wel leuk uit, wel groot maar wij hadden een perfecte plek aan het raam en dus weinig last van drukte. De formule was dus 2 uur eten voor 17,50, de gerechten op de kaart waren sushi, soepen, en andere japanse gerechten.

We namen als eerste noedels, Rob een udonsoep en ik gebakken noedels. De soep was typisch japans en de gebakken noedels waren te nat voor japans, maar wel smakelijk.

Daarna verschillende gangen met sushi, de sushi hier was best goed en ze hadden zelfs unagi. Alleen de temakis waren wat groot met heel veel rijst. Tip voor hier is, nigiris krijg je 1 per bestelling, makis 6 en temaki weer 1. Als je dus wilt proberen kun je hier rekening mee houden. De temakis zou ik laten zitten.

Ze hadden ook yakitori en teriyaki gerechtjes, die waren allebei lekker maar wel hetzelfde. De gefrituurde age gerechten waren lekker maar niet zoals ik gewend was, geen gemarineerde dingen. De gyoza was ook goed, lekker gevuld alleen had het iets minder vet mogen zijn.

Al met al een aanrader, zeker voor deze prijs en het is weer eens wat anders. Erg leuk om van alles te kunnen proberen.
Social
 
Door Marco
Datum In 21-1-2007
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE