Marjolein Italiaanse Delicatessen

Soort Italiaanse Specialiteitenwinkel
Naam Marjolein Italiaanse Delicatessen
Straat Dorpsstraat 47a
Postcode 5708 GC
Plaats Helmond
Telefoon 0492 523038
Fax
Email info@italiaansedelicatessen.nl
Informatie Marjolein Italiaanse Delicatessen importeert al haar producten rechtsreeks uit Italië, waarbij zij het alleen recht voor Nederland heeft, exclusiviteit dus voorop. Alle producenten zijn kleine familiebedrijfjes die nog met alle liefde hun producten maken. In het assortiment treft u o.a.
wijnen en grappa’s, traditionele pasta’s en sauzen, kazen en vleeswaren, olijfoliën en balsamico’s, truffels en nog veel meer aan.

Bijzonder is zeker het groot aanbod verse (berg)kazen en vleeswaren, waaronder Prosciutto di Parma en diverse salami’s te noemen. In de toonbank liggen de kazen van Beppino Occelli. Deze producent uit de Piëmonte maakt overheerlijke kazen in de bergen van de Piëmonte volgens oud recept, de melk waarvan de kazen worden gemaakt zijn afkomstig van zijn eigen dieren. Met kazen als Testun al Barolo (kaas van koe- en geitenmelk, 5 maanden gerijpt in de most van de Barolo-wijn), Crotin (geitenkaasje met verse truffel), Raschera (kaas van koemelk, waarbij de koeien boven de 900 meter moeten grazen) bent u verzekerd van topkwaliteit.

Naast dit uitgebreide aanbod aan delicatessen, worden er in de winkel ook dagelijks kant-en-klaar maaltijden bereid onder het oog van klant. Iedere dag staan in de toonbank soep, drie versschillende pasta’s en een dessert. De gerechten kunnen thuis even warm gemaakt worden in de oven of magnetron, ideaal als u even wat minder tijd heeft of gewoonweg geen zin heeft om te koken. In het weekend wordt het assortiment kant-en-klaar maaltijden uitgebreid. Ook is het mogelijk om vooraf uw favoriete gerecht te bestellen.

Naast de winkel wordt een groot deel van het assortiment ook verkocht via een webwinkel. U kunt dan op het tijdstip wanneer het u uitkomt op eenvoudige wijze en op uw gemak van achter uw computer uw bestelling plaatsen, en uw bestelling wordt thuis bezorgd.
Social
 
Door Marjolein Bloemers-Mulder
Datum In 27-2-2007
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE