Il Forno

Soort Restaurants
Naam Il Forno
Straat Roerkade 3
Postcode 6041 KZ
Plaats Roermond
Telefoon 0475-317985
Fax
Email
Informatie Dit leuk ingericht Italiaans restaurant kent geen menukaart. De enige keuzes die je maakt is wel en geen voor- en/of nagerecht. Verder eet je wat de pot schaft, dus alle voorgerechten, alle hoofdgerechten en alle nagerechten worden je aan tafel geserveerd. Wat je lust eet je op en wat je niet lust laat je gewoon liggen. De schotels zien er niet alleen verrukkelijk uit, ze smaken ook uitstekend. Geen standaard Italiaans, maar juist de specialiteiten. Daarnaast hebben ze er een verrukkelijke huiswijn en bronwater van Italiaanse origine (dit is veel smakelijker dan Spa). En voor de prijs hoef je het echt niet te laten (50,-/75,- pp).
Social
 
Door Will
Datum In 5-8-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Riëtte
Reactie Wij hebben hier heel lekker en gezellig gegeten. We waren met een groep van 11 en ik hoorde pas op de dag zelf dat je eet wat de pot schaft, zonder menukaart. Omdat ik erg ziek wordt van een aantal levensmiddelen - zoals kaas, alcohol, citroensap en chocolade - schrok ik daar nogal van. Ik heb echter een lijstje aan de kok gegeven en daar werd heel goed rekening mee gehouden. Verschillende schotels werden speciaal voor mij opgemaakt en toch was er genoeg keuze. Ik ben dan ook niet ziek geworden na deze leuke avond.

Datum
Naam van Boven
Reactie Wij zijn gaan eten bij il Forno en het was rond uit slecht. De zogenaamde Italiaanse witte wijn die we geserveerd kregen zat in een rare blauwe fles van Cuvee Bacchus, de fles was al open dus vermoedelijk was de wijn overgegoten. Het voorgerecht was erg simpel en met erg weinig fantasie bereid. Rauwkost met erg veel majonaise en een carpaccio en een stukje gerookte zalm. Het hoofdgerecht was koud en de pasta was krokant (hard) omdat het onder de grill verwarmd was.We hebben het dan ook teruggestuurd en kregen een beledigde kok aan onze tafel. We moesten maar in de keuken komen kijken (anders moesten we de hele rekening betalen) en dat hebben we dan ook gedaan. Het zag er netjes uit maar het was duidelijk te zien dat bijna alles uit de schappen van de Hanos of de Sligro kwam. Dus ons vermoeden werd hiermee bevestigd. Alles wordt opgewarmt in kokend water of onder de grill.Weinig eigen inbreng dus.... Uiteindelijk moesten we ook nog de hele rekening betalen. Dat is dus echt niet gebeurt. Hier gaan wij nooit meer eten!