Alegria

Soort Mediteraanse Specialiteitenwinkel
Naam Alegria
Straat Kapelstraat 25b
Postcode 1404 HV
Plaats Bussum
Telefoon 035-6938645
Fax 035-6938645
Email
Informatie Olijven, tapas, vers gebakken brood, ook om mee te nemen of ter plaatse op te eten, Mediterrane vleeswaren, Italiaanse kazen, goede olijfolie, kook workshops, catering, goede specerijen, tapenade's.
Social
 
Door Marie-Anne Bingen
Datum In 14-6-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam annemarie
Reactie heerlijk eten ! gezellige bediening ...

wat ik niet begrijp is dat Alegria met 1 L is en dat dat ook op de bon staat maar alle reclame op het raam ,de auto ,placemats enz met 2 LLen is geschreven ....
Is dit ooit een schrijf fout geweest ?

Datum
Naam rootinck
Reactie al een aantal keer gegeten, altijd lekker en origineel.
maar vooral aandacht voor de wijn, top wijnen voor een leuke prijs.
typisch een italiaans sfeertje, wijn eten en relax
gr marc

Datum
Naam Anouk
Reactie Behalve dat je hier erg lekkere dingen voor thuis kan kopen, kan je hier ook heerlijk dineren! Gerard maakt wekelijks een dagmenu wat bestaat uit een soort van antipasti-gerechtje, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Echt altijd verrukkelijk. Het personeel weet ook veel van wijnen en kan een goed advies geven. Bij reservering kan je aangeven als je iets echt niet lust of niet kan/mag eten, daar wordt dan rekening meegehouden. Wij eten hier graag en vaak, wel tijdig reserveren want het is heel vaak vol!

Datum
Naam Susanne
Reactie Super winkeltje
Je kan altijd heerlijke dingen kopen daar. Gewoon om zelf je maaltijd te maken thuis maar ook om daar heerlijk op het terrasje een overheerlijk broodje te kunnen eten en lekker een drankje derbij.

Kort gezegd: Super zaak!!!

Datum
Naam Fabienne Hom en Ivan van den Brink
Reactie TOP ADRESJE! Heerlijke dingen en nog betere broodjes voor acceptabele prijzen. Een aanwinst voor Bussum waar je overigens ook super kan lunchen!