RECEPT VINAIGRETTESAUS

Recept voor simpele basis vinaigrette, met deze basis kunt u talloze andere dressings maken.

Slanke gerecht uit Nederland , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • peterselie
  • 1/2 el mosterd
  • 4 el azijn
  • peper en zout

Bereiding

Was de peterselie en snij deze fijn. Vermeng de gesneden peterselie met de rest van de ingrediënten tot een gladde saus.

Variatie
In plaats van peterselie kunt u ook nemen:
fijngehakt hardgekookt ei
bieslook
fijngesneden augurken of zilveruitjes
lavas
mierikswortel (vers of in poedervorm)

Neem i.p.v. mosterd ook eens tomatenpuree of ketchup. Deze slasaus levert nagenoeg geen kcal.

Recept 24 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie smakelijk