RECEPT ZONGEDROOGDE TOMATEN PESTO

Saus gerecht uit Italie

Ingredienten

  • 4 el zongedroogde tomaten (of zelfgemaakte)
  • 3 el parmezaanse kaas
  • 3 el geroosterde pijnboompitten
  • 6 grote blaadjes basilicum
  • olijfolie

Bereiding

Alle ingredienten in een keukenmachine doen en fijn hakken. Op het laatst de olie er door om tot een smeuige massa te komen.

Heerlijk op bruscetta!

Recept 21 keer bezocht en 27 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie klein beetje zout toevoegen.voor de rest hangt alles af van de kwaliteit van de gebruikte producten.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie ipv parmenzaanse had ik feta. + een halve rode ui + zout! grof gepureerd maakt het leuker op toast. heerlijk!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Toch maar weer de eeuwige "teen"erbij.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Smaken verschillen, maar wij vonden deze tapenade erg lekker....smullen maar!