RECEPT LENTE SALADE MET EI EN RAAPSTEELTJES

Lekker als het lente-zonnetje weer verschijnt, en raapstelen nog niet in grote getalen aanwezig zijn

Salade gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • raapstelen 100 gram
  • eieren 2 stuk
  • knoflook 1 teentje
  • rode ui 1 stuk
  • olijfolie 6 eetlepel
  • ansjovisfilets 1 blikje
  • balsamico azijn 2 eetlepel
  • tomaten 4 stuks
  • franse mosterd 1 theelepel
  • zout en peper snufje
  • zwarte olijven 10 stuks
  • radijs 5 stuks

Bereiding

Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten.
Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
Schenk de dressing erover. Garneer met de olijven en de partjes ei.
Serveer met stokbrood en gezouten boter.

Recept 7 keer bezocht en 8 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!