RECEPT KWARKMOUSSE

Recept toegestuurd gekregen van Stefanie de Winter

Zoete gerecht uit Belgie , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 450 gram kwark
  • 200 gram slagroom
  • 50 gram suiker
  • 3 blaadjes gelatine
  • 50 gram koksroom
  • 45 gram eiwit

Bereiding

Slagroom met de suiker lobbig kloppen, gelantine laten oplossen in de koksroom en daarna iets laten afkoelen. Eiwit en suiker opslaan.

Slagroom en gelatine mengsel mengen. Eiwit er doorheen spatelen en in vormpjes doen.

Recept 19 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 4,3 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 5 van 10
Reactie wat is koksroom?

waneer de kwark erin?
skaat was redelijk maar ik wist niet precies hoe ik het moest maken.

Datum
Naam
Waardering 2 van 10
Reactie wanneer moet de kwark er in???

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie wat is koksroom