RECEPT KABELJAUW OP BASKISCHE WIJZE

"in de microgolfoven"

Vis gerecht uit Spanje voor 4 personen

Ingredienten

  • BASKISCHE SAUS :
  • 1 paprika (liefst rode )in stukjes gesneden
  • 2 tomaten in stukjes gesneden
  • 1 ui in stukjes gesneden
  • 2 teentjes knofloof in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • peper en zout
  • fijngehakte peterselie
  • KABELJAUW :
  • Ongeveer 400 gr (indien diepvriesvis eerst laten ontdooien !)

Bereiding

Doe de ingrediënten van de baskische saus in een schaal van 1,5 l en laat 6 min koken op volle kracht.

Leg de kabeljauw in het groentenmengsel, bestrooi met zout en peper en laat nog 7 à 8 minuten afgedekt koken.

Breng indien nodig op smaak en dien op.

Recept 25 keer bezocht en 36 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 9 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Heerlijk recept, zowel met aardappelen als met rijst.