RECEPT GLACE AU FEUILLE

IJs met bladerdeeg

Zoete gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 1/2 ltr goede kwaliteit vanille roomijs
  • 4 blaadjes bladerdeeg (Diepvries)
  • Chocolade sticks (Cappuccino)
  • Aardbei dressing
  • Poedersuiker
  • Bakpapier

Bereiding

Bakplaat met bakpapier beleggen
Oven op ca. 200 graden voorverwarmen
Bladerdeeg in ca. 20 minuten bruin laten bakken
Op ieder bord een blaadje met twee bolletjes vanille ijs beleggen
Aardbeidressing erover
Met poedersuiker bestrooien
Afmaken met twee chocoladesticks
Eenvoudig maar heerlijk recept!

Recept 5 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6,7 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie ik bedoelde een 8 voor t recept.en als die bob t zo goed weet maak je toch je eigen site dan te roepen dat t taalverkrachting is.t gaat niet om de naam maar om t recept.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie ik vindt t wel een leuk idee.want je kan met weinig ingredienten toch wat moois maken en eventueel er zelf wat bij verzinnen wat je lekker vindt.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Over het recept wil ik het hier niet hebben: dat is goed voor een minimum aan ingrediënten en inspanningen.
Het is de naamgeving! 'Glace au feuille' is gewoon een taalverkrachting. Wat hier bedoeld wordt - als je het dan toch in het Frans wil zeggen - is: pâte feuilletée.
'Ijs op bladerdeeg' klinkt niet Nederlands genoeg, vermoed ik.