RECEPT GEVULDE LENTE FOREL
Heerlijk met gekookte aardappels met peterselie en verse wortels met dille..
Haal de forel zelf altijd bij een kweker. Verser kan natuurlijk niet en goedkoper dan bij de visboer. Kinder vinden zo,n bezoek prachtig en zo zien ze ook wat ze s,avonds op hun bord krijgen.. Vis komt toch niet uit de supermarkt !!
Vis gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.
Ingredienten
- 4 forellen
- 100 gr peultjes
- 100 gr roomkaas
- 100 gr Hollandse garnalen
- 2 charlotjes in halve dunnen ringen.
- zwarte peper
- zeezout
- 1 citroen
Bereiding
Maak een mengsel van de roomkaas en de carlotjes, breng op smaak met peper en zout en voeg op het laatst voorzichtig de garnalen toe.
Snij de citroen door de helft en wrijf hiermee de forel in.
Vul de forellen met een handje peultjes en een flinke lepel van de vulling.
Wikkel ze in folie.
verwarm de oven voor op 180 gr en leg de forel in het midden voor ong. 20 minuten.