RECEPT GEROOSTERDE SJALOTTEN PUREE

Recept dat hoort bij de Zalm Club Sandwich van Caprial’s Bistro. Ik heb het kookboek van deze zaak, erg leuk met veel sandwiches en soepen.

Saus gerecht uit Amerika voor 6 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 10 sjalotten, gepeld en gehalveerd
  • 10 knoflook tenen gepeld
  • 0,5 dl olijfolie
  • 0,5 dl balsamico azijn
  • 2 ansjovis filets
  • 2 el verse gehakte rozemarijn
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Verhit de oven voor op 160 C. Giet de olijfolie over de sjalotten en knoflook en rooster in de oven tot zacht, ca 30 minuten. Pureer dan de sjalotten en knoflook in de keukenmachine en voeg ca. 0,5 dl balsamico azijn toe, de ansjovis en rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.

Recept 3 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!