Vlees gerechten

Rosticciana van spareribs met olijven

27-6-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - Hak de spareribs zonodig in de lengte in tweeën, of vraag de slager dat te doen. Braa...... 750 gr spareribs 150 gr gezeefde tomaten uit een pak 1 eetl tomatenpuree 2 tenen knoflo.....

Geroosterde Varkenshaas met Rozemarijn Balsamico Glazuur

6-6-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng voor de glazuur de knoflook, rozemarijn, suiker en azijn aan de kook en los de s...... 2 teentjes knoflook, gehakt 2 tl vers rozemarijn gehakt 3 el bruine suiker 1,5 dl balsa.....

Carpaccio met Rucola en Manchego

5-5-2001 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Voorgerecht - Italie - Kook de azijn tot een kwart in en bewaar. Snijd het vlees zo dun mogelijk. Meng...... 1 dl Oregano Dressing 2 dl balsamic.....

Bul Ko Ki (Sla envelopjes met pittige vleesreepjes)

19-4-2001 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Korea - Vermeng het vlees met de suiker en de mirin en laat het ca 30 minuten marineren. Verm...... 600 gr entrecote in hele dunne reepjes 1 eetlepel suiker 2 eetlepels mirin 3 eetlepels .....

Japanse Rundvlees Rolletjes (Negimaki)

19-4-2001 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Japan - Was de komkommer en snijd hem met een kaasschaaf in plakjes. Roer in een kom de komko...... 1 kleine komkommer 2 eetlepels sladressing vinaigrette 1/2 kleine rode paprika 4 bosuit.....

Gestoomd varkensvlees met zwarte boontjes

18-4-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - China - Het varkensvlees in blokjes van ± 2 cm snijden en in een kom doen.De lenteuitjes en d...... 600 gram ontbeende karbonades 3 lenteuitjes 2 rode lombokpepers 3 knoflooktenen 3 eetl.....

Rundvlees met knoflook sojasaus

18-3-2001 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Japan - Knoflook uitpersen en mengen met andere saus ingredienten. Lente ui in stukjes van...... 4 biefstukjes 1 aardappel 20 gram wakame zeewier 1 lenteui zout en peper nar smaak ol.....

Yakichiri Rolletjes

18-3-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bestrooi het vlees met zout en peper. Snij de ui fijn met de selderij. Snij de spinaz...... 300 gram flinterdunne entrecote 1 ui 1 selderijstengel 1 handje vol spinazie 1 prei z.....

Ossehaas met mosterd portsaus en rode ui confit

14-2-2001 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 219 keer - Bijgerecht - Amerika - Bak de ossehaas in hete olie, kruid ze dan met peper en zout en laat ze nog even naga...... Voor het vlees 2 el olijfolie 4 Ossehaasjes (van 3-4 cm dik) 0,7 dl port 1,4 dl.....

Babi merah

30-1-2001 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Bak de gesnipperde uien, knoflook, pepers met de laos, sereh en trassie in wat olie i...... 500 gr varkensvlees in blokjes 2 rode rawits of spaanse pepers 4 tenen knoflook 2 uien .....

Entrecote Cafe de Paris

22-1-2001 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten z...... 4 st entrecote 2,5 dl kalfsfonds 2 el room 2 el wittewijn 2 sjalotten 50 gr. champign.....

Cassoulet

10-1-2001 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Week de gedroogde bonen 8-12 uur in ca. 1 liter koud water. Zet de bonen op in het we...... 250 gr gedroogde witte bonen 3 uien 1-2 knoflooktenen 125 gr ontbijtspek (blokjes) 300.....

Biefstuk van de haas met mosterdsaus

11-12-2000 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid het vlees met peper en zout uit de molen. Verhit de olie in een pan tot flink h...... 2 dikke (ca. 2,5 cm) biefstukjes van de haas 1/2 tl olijfolie 1 1/2 el cognac 1 dl ster.....

Italiaanse Hazenpeper

4-12-2000 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Italie - Week het eekhoorntjesbrood ± 15 minuten in 2 dl warm water. Snijd de champignons in ...... 25 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (cepes) 100 gr kastanjechampignons 1 grote ui 3 teentj.....

Knoflook Varkensvlees

1-12-2000 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Vlees lichtjes laten bevriezen om het snijden te vergemakkelijken. Dan vlees in zo du...... 250 gram mager varkensvlees (filet, haas) 2 el knoflook, geperst 1 tl vers gemalen pep.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home