okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIES24-5-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 98 keer - Bijgerecht - Turkije - Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de ontdooide velletjes bladerdeeg naast elka...... 8 velletjes roomboterbladerdeeg Voor de vulling: 200 gram feta (bij voorkeur schapenka.....
21-4-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 70 keer - Bijgerecht - Indonesie - Doe de maïs, de prei, de selderij, de knoflook en de Spaanse pepers in een blender en...... 1 blik maïs, (uitgelekt, ca. 175 gram) 1 kleine prei, grofgehakt, alleen het wit en licht.....
18-4-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 209 keer - Bijgerecht - Spanje - Haal de steeltjes uit de hoed en bewaar er 5 van en snij ze klein, zo ook de ui en kn...... 1 bakje champignons, halve ui, 200 gram rundergehakt, 3 kwart zakje stroganov kruiden, .....
13-4-2006 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 41 keer - Bijgerecht - Japan - Meng alle ingredienten voor de vulling. Doe 1 el vulling in het midden van het dee...... Ongeveer 24 Gyoza velletjes (indien niet gevonden voldoen Wonton velletjes ook) liefst ron.....
30-3-2006 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Snack - Turkije - Meng alle ingrediënten in een schaal en zet minimaal 2 uur in de koelkast. Serveer me...... 250 ml Turkse of Griekse yoghurt 100 gram (gedopte) walnoten, gemalen 2 teentjes knofloo.....
27-3-2006 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 120 keer - Snack - Japan - De LEKKERSTE Maki, Unagi maki Snijd de unagi in dunne reepjes, Hiervoor heb ...... sushi rijst, verse tonijn, verse zalm, shishimi togarashi, sesamolie Wat Paprika en walnotendip
23-2-2006 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Turkije - Leg de paprika's in een op 250 graden voorverwarmde oven en laat ze zwartblakeren. Le...... 2 rode puntpaprika's (of een pot geroosterde paprika's, uitgelekt) 1-2 el water 200 gram.....
7-2-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Rusland - Smelt de boter op halfhoog vuur in een grote koekenpan en bak daarin de champignons e...... 350 gram champignons (of beter nog, een combinatie van diverse paddestoelen), fijngehakt .....
12-8-2005 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 46 keer - Bijgerecht - Indonesie - Alles goed mengen tot een egaal mengsel dan balletjes ter grote van een ei maken door...... 1 blikje cornedbeef, 2 grote gekookte aardappelen, 1 teentje gesnipperde knoflook, 1 k.....
9-7-2005 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Amerika - Parmezaan en cayenne mengen. Frituur de tortilla punten in de hete olie, tot goud ...... 1 pak tortillas, in kleine punten gesneden ca. 50 gram verse, zeer fijn, gemalen parmezaa.....
2-6-2005 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 159 keer - Bijgerecht - Frankrijk - 1. Zet de oven op 180¢ªC. 2. Ontdooi de scampi¡¯s, pel ze en verwijder eventueel de ...... 1 pak scampi’s, ongeveer 32 stuks 100 gr boter 200 ml olijfolie 8 teentjes knoflook,.....
29-5-2005 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Bijgerecht - Belgie - Voorbereiding: Was de ijsbergsla en tomaat. Schil de avocado en snij hem vervolgen...... 42 scampi's of staartgarnalen 1 ijsbergsla of Romeinse sla 2 avocado's 2 tomaten 300 m.....
25-5-2005 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 122 keer - Bijgerecht - Italie - Bak de ciabatta af en snij hem dan in schijfjes van 2 cm. Smeer in met olijfolie en b...... 2 ciabatta 5 tomaten, in schijfjes 2 bollen mozzarella, liefst buffel 50 ml olijfolie, .....
25-5-2005 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Lunchgerecht - Italie - Baguette afbakken en in achten snjden. Besmeren met tomatensaus naar keuze. (zie voor...... 1 baguette +- 200 ml tomatensaus naar keuze 100 gr ham, gesneden in blokjes 100 gr g.....
24-1-2004 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Bijgerecht - Spanje - Verwarm de oven voor op 200° C, gasoven stand 5. Was de ongeschilde aardappelen, snij...... 4 grote vatskokende aardappelen; 6 teentjes knoflook; 2 grote sjalotten; 6 eetl olijfol.....