okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIES25-5-2005 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Bijgerecht - Italie - 1. Snijd de gewassen bleekselder in dunne plakjes. 2. Halveer de courgette en haal d...... 150 gr. Pancetta of ontbijtspek 2 stengels bleekselderij 1 courgette 2 stengels prei 2.....
15-12-2003 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 44 keer - Voorgerecht - Antillen+Caraibben - Bereid de juliennesoep volgens de algemene bereidingswijze op het pakje. Voeg, zodra ...... 1 pakje Juliennesoep 1 prei, in ringen 1 pot pindakaas (350 g) 2 theelepel sambal 2 ee.....
9-4-2003 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - ui fruiten met knoflook, kruiden en maggiblokjes toevoegen kipfilet in blokjes erbij...... 2 kipfilets 1 glazen potje met kippenbouillon 4 uien (kleingesneden) 4 teentjes knoflo.....
30-1-2003 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 73 keer - Voorgerecht - Hongarije - Snij de ui en de knoflook fijn. De tomaten en de paprika van het zaad ontdoen. Aardap...... 500 gr. soepvlees 1 grote ui 2 tenen knoflook 1 winterwortel 1 rode paprika 4 tomaten.....
24-12-2002 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Voorgerecht - Italie - Hak in een foodprocessor de kipfilet fijn met een eetlepel van de parmezaanse kaas, d...... 120 gram kipfilet 5 eetlepels vers geraspte parmezaanse kaas 1/2 theelepel knoflookolie .....
11-12-2002 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 106 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Breng de kokosmelk aan de kook met 4 purut blaadjes, bouillon, laos, sereh en pepers....... 8 djeruk purut blaadjes (te krijgen bij de toko in de diepvries) ca. 9 dl kokosmelk 5 dl.....
14-11-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Voeg pompoen, aartappelen, wortelen, ui, gember en kaneel bij warm olie en boter in e...... 500gr geschilde pompoen, in blokjes ("butternut" of boerpampoen); 25 ml olie; 10 ml.....
15-10-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Lunchgerecht - Belgie - Stoof de uien in water boter en voeg er de in stukken gesneden witloof bij. Voeg de s...... 2 uien, fijngesneden 500 g Belgisch witloof 2 flinke eetlepels suiker (om het bittere va.....
19-9-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Bijgerecht - Amerika - Bak de dobbelsteentjes spek uit in de zonnebloemolie, haal de spek uit de pan en frui...... 1 pot bruine bonen (HAK) 3 teentjes knoflook 1 zakje verse soepgroenten a 250 g (AH) 1 .....
4-4-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - staafmixer Zet een pan met de 1½ liter water op. Doe daar de bloemkool in roosjes ...... BLOEMKOOL CREMESOEP 1½ liter water stuk bloemkool 1 ui [niet in vedisch recept] stu.....
6-6-2001 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit de wok, tot rokend heet. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak eventjes. B...... 500 gram dun gesneden biefstuk 1 el olie 1 medium rode ui, in reepjes 4 teentjes knoflo.....
19-4-2001 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Japan - Kook de kwarteleitjes in ruim kokend water in 3-4 minuten hard. Spoel de eitjes koud ...... 4 kwarteleitjes Voor de garnalen zout, peper 1 theelepel sesamolie 1 losgeklo.....
4-4-2001 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de udon dashi door de eerste dashi met de suiker , sojasauzen en zout en op laag...... 1,7 l dashi Udon dashi 10 gr. suiker 1,5 dl lichte sojasaus 2 dl sojasaus 5 gram zo.....
24-2-2001 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Voorgerecht - Nederland - Van de raapsteeltjes de wortels afsnijden en grof snijden. De ui snipperen, de aardap...... raapstelen 400 gr creme fraiche 1,25 dl zout en peper snufje ui 1 stuks aa.....
14-11-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Verhit de arachide olie in een grote pan op medium vuur. Bestrooi de ossestaart met z...... 5 el arachide olie 1 1/2 kg vleesige ossestaart stukken 2 grote uien, gehakt 1 grote wo.....