aug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIES25-5-2005 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Bijgerecht - Italie - 1. Snijd de gewassen bleekselder in dunne plakjes. 2. Halveer de courgette en haal d...... 150 gr. Pancetta of ontbijtspek 2 stengels bleekselderij 1 courgette 2 stengels prei 2.....
15-12-2003 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 44 keer - Voorgerecht - Antillen+Caraibben - Bereid de juliennesoep volgens de algemene bereidingswijze op het pakje. Voeg, zodra ...... 1 pakje Juliennesoep 1 prei, in ringen 1 pot pindakaas (350 g) 2 theelepel sambal 2 ee.....
9-4-2003 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - ui fruiten met knoflook, kruiden en maggiblokjes toevoegen kipfilet in blokjes erbij...... 2 kipfilets 1 glazen potje met kippenbouillon 4 uien (kleingesneden) 4 teentjes knoflo.....
30-1-2003 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 73 keer - Voorgerecht - Hongarije - Snij de ui en de knoflook fijn. De tomaten en de paprika van het zaad ontdoen. Aardap...... 500 gr. soepvlees 1 grote ui 2 tenen knoflook 1 winterwortel 1 rode paprika 4 tomaten.....
24-12-2002 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Voorgerecht - Italie - Hak in een foodprocessor de kipfilet fijn met een eetlepel van de parmezaanse kaas, d...... 120 gram kipfilet 5 eetlepels vers geraspte parmezaanse kaas 1/2 theelepel knoflookolie .....
11-12-2002 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 106 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Breng de kokosmelk aan de kook met 4 purut blaadjes, bouillon, laos, sereh en pepers....... 8 djeruk purut blaadjes (te krijgen bij de toko in de diepvries) ca. 9 dl kokosmelk 5 dl.....
14-11-2002 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Voeg pompoen, aartappelen, wortelen, ui, gember en kaneel bij warm olie en boter in e...... 500gr geschilde pompoen, in blokjes ("butternut" of boerpampoen); 25 ml olie; 10 ml.....
15-10-2002 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Lunchgerecht - Belgie - Stoof de uien in water boter en voeg er de in stukken gesneden witloof bij. Voeg de s...... 2 uien, fijngesneden 500 g Belgisch witloof 2 flinke eetlepels suiker (om het bittere va.....
19-9-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Bijgerecht - Amerika - Bak de dobbelsteentjes spek uit in de zonnebloemolie, haal de spek uit de pan en frui...... 1 pot bruine bonen (HAK) 3 teentjes knoflook 1 zakje verse soepgroenten a 250 g (AH) 1 .....
4-4-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - staafmixer Zet een pan met de 1½ liter water op. Doe daar de bloemkool in roosjes ...... BLOEMKOOL CREMESOEP 1½ liter water stuk bloemkool 1 ui [niet in vedisch recept] stu.....
6-6-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit de wok, tot rokend heet. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak eventjes. B...... 500 gram dun gesneden biefstuk 1 el olie 1 medium rode ui, in reepjes 4 teentjes knoflo.....
19-4-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Japan - Kook de kwarteleitjes in ruim kokend water in 3-4 minuten hard. Spoel de eitjes koud ...... 4 kwarteleitjes Voor de garnalen zout, peper 1 theelepel sesamolie 1 losgeklo.....
4-4-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de udon dashi door de eerste dashi met de suiker , sojasauzen en zout en op laag...... 1,7 l dashi Udon dashi 10 gr. suiker 1,5 dl lichte sojasaus 2 dl sojasaus 5 gram zo.....
24-2-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Voorgerecht - Nederland - Van de raapsteeltjes de wortels afsnijden en grof snijden. De ui snipperen, de aardap...... raapstelen 400 gr creme fraiche 1,25 dl zout en peper snufje ui 1 stuks aa.....
14-11-2000 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Verhit de arachide olie in een grote pan op medium vuur. Bestrooi de ossestaart met z...... 5 el arachide olie 1 1/2 kg vleesige ossestaart stukken 2 grote uien, gehakt 1 grote wo.....