RECEPT AARDAPPELPUREE MET LENTE UI EN MOSTERD

Groente gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 750 gram aardappels
  • 4 lente-uien, gehakt
  • 125 ml melk
  • 75 gram boter, in blokjes
  • 1 1/2 el mosterd
  • zout en peper

Bereiding

Kook de aardappels gaar in water met zout en giet ze af. Prak ze fijn en meng er de overige ingrediënten door. Warm nog even door en dien op.

Recept 14 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,5 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie En manier om aardappelpuree wat bijzonderder te maken. Erg lekker en goede reacties van de gasten.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Een heerlijke opleuking van de doorsnee puree. Ga ik zeker vaker doen.