feb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIESdec 28 2017
Mensen ga hier niet heen . Je wordt belazerd waar je bij staat. Met kerst hier gegeten, 6 gangen smakeloos , koud, slap, vieze sausen, echt smerig.. Nooit meer 500 euro weggegooid geld
BEKIJK DIT ADRESJEdec 11 2017
Dunne bami met soja op smaak gebracht.
BEKIJK DIT RECEPTdec 11 2017
Erg lekker spek uit de oven met five spice en een super krokant korst
sep 21 2017
Even een vraagje zijn g,everleens en Dirk en Anneke twee verschillende zaken .
BEKIJK DIT ADRESJEaug 2 2017
Recepten voor Pistou ofwel 'Basilicumpasta', 'Warme knoflookpuree' en 'Puree van rauwe tomaten'
BEKIJK DIT RECEPTjul 31 2017
Afgelopen week heerlijk gegeten bij Shabu Shabu in Amsterdam. Ondanks dat er zeer veel sushi restaurants bij komen in Amsterdam is Shabu Shabu toch iedere keer weer goed. Eerder ook in Amersfoort gewe.......
BEKIJK DIT ADRESJEjul 23 2017
Vroeger ons favoriete restaurant. Langere tijd niet geweest. Dus uit eten met vriendenstel. Gelukkig buiten kunnen zitten. Eten was zoals we het gewend waren. 100% top. Zeer goede koks wat je helaas .......
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Vlees Specialiteitenwinkel/slagerij | |
Naam | Slagerij de Leeuw | |
Straat | Utrechtsestraat 92 | |
Postcode | 1017VS | |
Plaats | Amsterdam | |
Telefoon | 020-6230235 | |
Fax | ||
info@slagerijdeleeuw.nl | ||
Informatie | Voor 2e kerstdag gingen we hier wat halen. Al zoveel dingen over deze slagerij gelezen, dus zelf proberen. We wilden in ieder geval een truffel proberen.
De bestelling werd, Kerstkapoen gevuld met kalfsgehakt, truffel en ganzelever, voor 3 personen met truffelsaus. Een Springroll, gevuld met iberico buikspek, gambas, koriander, etc. met een oosterse dressing. En Wagyu bouilli met Pain Polain en in balsamico gemarineerde uitjes en augurkjes. Om te proberen ook nog paddestoelensaus, lamssaus en 2 plakken speenvarken plus dus een wintertruffel. Het ophalen bleek een heel karwei het was er nogal druk. Tijdens het wachten snackte Rosalie van de probeer bakjes met worst, dat was dus wel leuk. De bestelling werd gecontroleerd en alles klopte alleen schrok ik erg van de Kerstkapoen, mijn vraag voor 3 personen was niet doorgekomen ofzo want zo'n Kerstkapoen bleek een kip te zijn van 4kg. Niet alleen qua prijs werd het dan erg veel maar dus ook de hoeveelheid. Dit vond ik erg jammer, dat hadden ze toch echt moeten melden. Tuurlijk ook ik had minder makkelijk moeten zijn en goed moeten navragen wat het was (ik ging uit van gefileerde kuikens oid gevuld met de kalfsfarce). Ach ja, uiteindelijk hebben we ervan gegeten met z'n zevenen, maar toch hielden we nog de helft over. Dit gebeurt mij niet meer!!! Wat ik er van vond, nou in eerste instantie na het ophalen was ik chagerijnig ;-). Toen we het dus op kerstavond klaarmaakte was het heel erg goed gelukt en het smaakte top. Wat me tegenviel was de truffelsaus, ik ken dus eigenlijk alleen de witte truffel, de zwarte wintertruffel vind ik weinig bijzonder. Dat merkte we ook in de saus. De paddestoelensaus was heel erg lekker. Op 2e kerstdag de springroll en de wagyu bouilli met brood waren erg lekker. Al met al redelijk tevreden, qua smaak wel okay, qua prijzen vind het allemaal wat te veel. Dan verwacht ik eigenlijk meer dan ik eigenlijk zou moeten. Ik wil er zeker nog eens terug om een ribeye Wagyu of Rubia te proberen met een lekker sausje. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 28-12-2007 | |
Fotos |