Aroy Thai

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Aroy Thai
Straat Vierakkerstraat 4
Postcode 6851BE
Plaats Huissen
Telefoon 026-3256238
Fax
Email
Informatie Afgelopen zondag hebben we hier met Wouter en Monique wat afgehaald. Erg leuk dat er nu ook een Thai in Huissen zit, da's niet zo ver van ons vandaan.

Wouter en Monique zijn pittig eten niet zo gewend dus daar moest wel rekening mee worden gehouden. Net als met de kinderen natuurlijk.

De keus was uiteindelijk gevallen op:

Pad Thai: de bekende Thaise rijstnoedels, wij gingen voor de kip variant.

Kai Krapauw: Kip met boontjes, basilicum, knoflook en uien enzo in oestersaus. Dit is normaal met pepers, nu dus de milde variant.

Groene Curry met varkensvlees.

De Pad Thais was erg lekker, Rosalie en Merel aten er smakelijk van en wij ook.

De curry was ook erg lekker met lekker zacht varkensvlees, deze had van mij wel pittiger gemogen, was lekkerder geweest denk ik. Dan zou die niet zo geschikt zijn geweest voor Wouter en de kinderen ;-).

De Kai Krapauw was ook lekker, ook hier denk ik dat het pittiger lekkerder was geweest.

Hier ga ik zeker nog eens wat halen en dan neem ik in ieder geval 1 gerecht dat gewoon is zoals het moet en iets anders voor Rosalie.

Aanrader voor mensen in Huissen!

Oh let wel op met afhalen, het duurt nogal lang. Bestel dus van te voren en tel minimaal 15 minuten op bij de tijd die zij noemen om het af te halen ;-).
Social
 
Door Marco
Datum In 13-2-2008
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam knet
Reactie Voorheen haalden we altijd in Arnhem, vooral voor de garnalen in groene curry. Je gaat dan niet zo snel 'naar een ander', maar we wilden toch de gok wagen (is dichterbij). Eerlijk gezegd vinden we deze lekkerder! (niets ten nadele van die in Arnhem, hoor). Verder zijn de noodles en de soep erg lekker, onze kinderen zijn erg gek op de ietwat zoete noedels met kip.

De rest proberen we nog uit. Als indo moet ik zeggen dat de Thaise keuken fantastisch is!

Datum
Naam Marco
Reactie De afgelopen tijd hebben we nog een paar keer wat gehaald bij deze Thai en dat is iedere keer heel goed bevallen.

De groene en rode curry zijn heerlijk. We hebben ook soepen geprobeerd, Tom Yum is zoals het hoort pittig en lekker. Ook nog een groente soep en dat was een succes bij Rosalie, die was dus niet pittig.

Ze hebben ook verschillende menus, dan krijg je 2 gerechten, 2 stokjes sate en nog 2 dingetjes met rijst of nasi. Dat is altijd een goede combi, zie hun site voor de menus.

Van de voorgerechten vond ik de sate en kippepootjes minder, de viskoekjes zijn erg lekker.

Echt een aanwinst voor Huissen/Arnhem!