browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Relaxdagje op Running Cedars

Posted by on augustus 7, 2014

Vandaag hebben we lekker rustig aan gedaan. Vanochtend ben ik een eindje gaan hardlopen en dat was lekker maar zwaar, heuvels en warm. Wel leuk om zo een beetje rond te kijken. We zitten hier vlakbij een meer met een stuwdam, daarnaast zit een park waar je kunt zwemmen en picknicken. Met de kids is het zwembad handiger.

We zitten hier best achteraf en een nachtje extra regelen met een telefoontje duurt ff want je hebt amper bereik hier, maar het lukt uiteindelijk wel.

Over heel de dag zien we hier misschien 10 autos langs komen, zo rustig is het hier. De mensen die op de camping zijn zie je ook amper, dat is echt wel een verschil met kamperen bij ons in Europa of Australie. Veel socialer en contacten krijgen met mensen. Ach ja, het is in ieder geval lekker rustig.

We hebben heel de dag een privé zwembad. Na de lunch een siësta want het is vrij warm maar om een uur of 3 gaan we weer zwemmen. Daarna lekker douchen in onze privé badkamers 😉 en de bbq gaat weer eens aan, worstjes bbqen, lekkere! Daarbij wat selderijstengels, wortel en komkommer en we hebben een aardige maaltijd.

Als avondactiviteit de gameroom met pool en airhockey, Rosalie vindt beide prachtig en Florian speelt Pieuw Pieuw met speelgoedpistolen.

Voor het vervolg moeten we toch echt rekening houden met slecht weer, helaas. Smoky Moutains zit er niet in. In de buurt van Charlotte zit Sea Life Aquarium dus daar pakken we een camping in de buurt. Morgen hoeven we niet zo ver te rijden, zo’n 130 mijl.

[xmlgm ngg_gallery=58]

Comments are closed.