browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een dagje camping Washington

Posted by on augustus 1, 2014

Vanochtend is het heel ander weer dan gisteren, het is bewolkt en een stuk koeler maar nog niet koud. Vandaag willen we rustig aan doen. De kids willen eerst zwemmen, het begint zachtjes te regenen maar toch willen ze. Gewoon doen, het is hun feestje en koud is het niet maar ik ga niet mee in het water.

Na het zwemmen blijft het heel zacht regenen. Kom we gaan naar de film, Planes 2 is net uit dus daar kunnen we naar toe. Meteen een goede plek om te lunchen in zo’n mall. Het is dichtbij maar rijden door Washington is toch wel erg druk, hier is die camper echt niet zo handig, zelfs bij het winkelcentrum is het druk maar we kunnen hem wel kwijt.

Eerst dus maar lunchen, de film begint om 13.20. Toevallig zit er in deze foodcourt een Steak Escape, daar kun je lekkere cheesesteaks krijgen en daar hebben we wel zin in. De kids gaan voor de eeuwige frietjes, wat is dat toch met kids en hun frietjes!? Ach ja, straks thuis krijgen we toch eerst een paar heropvoedingsdagen ;-).

We krijgen ook meteen wat te proeven van de chinees en daar gaan we later wat halen voor s avonds besluiten we. Dan naar de film. De bioscoop zit naast het winkelcentrum dus daar zijn we zo maar wat gaat alles langzaam daar, niet te filmen!! Ik sta zeker 15 minuten in de rij om wat te drinken en wat lekkers te halen! Zo inefficiënt als daar pfffff. Planes 2 is wel een hele leuke film.

Daarna doen we nog wat boodschappen en halen wat lekkers bij de chinees en op terug naar de camping. Het is inmiddels als weer 16 uur. Tijd om nog even te zwemmen en dan lekker te douchen.

Het eten smaakt goed, zo lust ik het wel vaker. De kids spelen nog wat in de speeltuin en hebben de grootste lol samen. Rosalie durft echt geen contact te maken met Engels sprekende meisjes, dan is ze opeens heel verlegen.

Morgen Washington zelf in, we gaan een fiets huren met een fietskar voor erachter. Eens kijken of er Grand tour doen (Mall en de de rivier over naar Arlington cemetery en het Pentagon) of de kleinere tour alleen de Mall. We zien het wel.

[xmlgm ngg_gallery=52]

Comments are closed.