browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een dagje Dutch Wonderland

Posted by on juli 29, 2014

De bedoeling was vandaag om naar de Amish gemeenschap te gaan kijken. Maar vanochtend raakten we aan de praat met Nederlandse buren en die vertelden over een tocht vanuit de camping die goed bevallen was. Bij de receptie ons ingeschreven voor morgen. Vandaag gaan we dus iets anders doen. De keus met de kids viel op het kinder pretpark Dutch Wonderland. Da’s een pretpark voor kinderen tot ca. 10 jaar, dat zal wel iets zijn voor onze helden :-).

Vanochtend dus eerst heel rustig aan gedaan, de kids sliepen goed uit en pas tegen half 10 kwamen we voor het eerst buiten. Rustig aan doen is ook vakantie vieren. Het was niet zo’n mooi weer vandaag, geen regen ofzo maar wel bewolkt, juist mooi weer om iets te doen. Het gesprek met de buren leverde ook nog een goede suggestie op voor het vervolg, de Skyline Drive in Shenandoah National Park, dat is een deel van de Blue Ridge Parkway. Dat gaan we waarschijnlijk doen na Washington. Schijnt een hele mooie route te zijn waar je ook beren kunt tegen komen.

Rond 11.30 kwamen we bij Dutch Wonderland aan, door de overstroming waren wat attracties dicht en kregen we korting. Helaas dus ook de Dino expositie, maar dat zagen we pas later (ook dat die er was ;-)). Het park zelf was zeg maar een Julianatoren/Tivoli maar dan wat groter en echt voor de wat jongere kinderen.

Vooral toen we binnenkwamen was het druk maar hoe later het werd hoe rustiger het werd en toen hoefden we helemaal niet meer te wachten bij de attracties. Er zat ook nog een mooi water pretpark voor de kleintjes bij en natuurlijk moesten ze daar ook heen. Dat was wat mij betreft iets te fris maar natuurlijk moest er iemand mee ;-). Waarom is dat toch meestal een papa? 😉

Daarna nog wat attracties af. Niet druk tot we zelfs af en toe mochten blijven zitten (ik geloof dat Amerikanen wel graag netjes regels volgen, waarom anders kids niet laten zitten als er amper nieuwe bezoekers zijn!). Ach ja. Het was inmiddels toch aardig laat geworden, net na 18 uur waren we bij de camper en we moesten nog wat boodschappen doen en ook nog eten. De kids werden moe dus dat kon nog wat betekenen!

Snel wat water en cola gehaald en toen nog wat eten regelen. Het moest snel en als het een beetje meezit ook nog gezond en lekker zijn. Het werd mexicaans, lekker, gezond en de kids vonden het ook lekker. Een burrito met gegrilde kip, verse salsa’s, bonen, rijst en ander lekkers. Florian begon dat ie niets wilde, maar na 1 hapje  riep ie dat ie het zo lekker vond. Gelukkig.

Toen retour camping en ontspannen. Morgen dus Amish bezoeken, ik heb ook de camping voor Washington al gebeld, die is altijd vrij druk begrijp ik en we naderen het weekend weer.

[xmlgm ngg_gallery=49]

Comments are closed.