browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vroeg vertrek van camping!

Posted by on juli 28, 2014

Vandaag was het iets vroeger dan gepland om de camping te verlaten. Om ca. 5 uur stond er iemand van de camping op de deur te bonken. Het water van de beek was snel aan het stijgen, we moesten weg. We pakten de boel bij elkaar en maakten de kids wakker. Nog even kijken hoe hoog het water dan stond en dat was al vrij hoog! Rustig vertrokken we. We konden terecht op de White Oaks Campground een paar mijl verderop. Daar aangekomen was er niemand te bekennen, dus de camper maar op een plekje neergezet en een poging doen om nog wat te slapen.

Rond 8.30 waren we toch echt weer wakker. Even de camping bekijken en de plekken achterin zagen er wel goed uit, maar we hoopten dat we terugkonden naar Mill Bridge. Om 9.30 gingen we bij de receptie langs en daar hoorden we dat we niet terugkonden. Van anderen die ook vanaf Mill Bridge kwamen hoorden we dat het water tot kniehoogte is gekomen bij de beek! Nou dan maar daar blijven, alleen wisten we niet of het zwembad al open was. Helaas was dat niet zo, dus op zoek naar wat anders. Een KOA was een uurtje terug en dat zagen we niet zo zitten, Country Acres was vlakbij en de vakken met schaduw zagen er wel goed uit. Dat bleek uiteindelijk een goede keus, mooie camping, ruim opgezet en een mooi zwembad. Je moet alleen niet op het Big Rig veld staan!

Vandaag is het mooi weer alleen waait het hard. We besluiten om dan maar vast op zoek te gaan naar een Victoria’s Secret voor Alice. In dat winkelcentrum lunchen we ook lekker, top noedels van Pan American Pacific. Lekker! Daarna trakteren we de kids op een kadootje, het is hier best goedkoop voor ons op dit moment!

Daarna terug naar de camping, lekker nog wat zwemmen. Het is aardig warm met de zon, maar af en toe is ie weg en dan met de wind is het best fris. Gelukkig blijft ie tijdens het zwemmen lekker schijnen.

We eten met meegenomen sushi en nog een portie van die noedels voor de kids erbij. Lekker! Helaas begint het weer flink donker te worden, het zal toch niet nog een keer!

[xmlgm ngg_gallery=48]

Comments are closed.