browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De rit naar Lancaster: Mill Bridge Village Campresort

Posted by on juli 27, 2014

Vanochtend redelijk op tijd vertrokken voor de 250 mijl naar Lancaster of liever er net ten zuidoosten van: Ronks, PA waar de camping ligt.

Het is al vlug vrij warm maar dat wisten we al, de voorspelling is onweer. Vandaag is het vrij benauwd en warm.

We lunchen bij Applebee’s, helaas toch wat te laat want Florian is niet te genieten. Gelukkig als ie wat op heeft is ie meteen gezelliger. Grappig, wil ie een tosti en daar zit dan ook wat frietjes bij, meteen geen tosti meer! Ach ja het is vakantie, gelukkig eten de kids wel goed fruit en de bleekselderij en wortelsticks doen het ook goed.

De rit is weinig bijzonder, we komen niets heel bijzonders tegen, het enige is een groot meer dat eigenlijk wel op een hele brede, ondiepe, rivier lijkt.

Rond 16 uur zijn we er en net voor we er echt zijn stoppen we nog voor wat eten. We halen wat bij Noodle Company. Voor ons aziatische versies en voor Florian penne met gehaktballetjes en voor Rosalie noedel kippensoep. Het smaakt redelijk en vooral het lijkt gezond ;-). Daarbij dus nog wat wortel en selderijsticks ;-).

Net voor de camping zien we de eerste Amish in hun koetsjes. Dan komen we op de camping, naast een Amish boerderij en zelfs een Covered Bridge! Ons initiële plekje is bezet door een auto dus daar kunnen we hem niet kwijt. We krijgen een mooier plekje aan de beek, ook ruimer en meer schaduw. Een gelukje dus. Even de boel aansluiten en de tanks legen en dan zwemmen, dat hebben de kids wel verdient. Heerlijk is dat dan, daar knap je echt van op zo’n frisse duik.

Na het eten gaan we nog ff zwemmen en dan fris afdouchen. Op de camping stond aangegeven dat er onweer op komst was en dat mensen in tenten in de toiletruimtes kunnen schuilen. Ik ben benieuwd!

Als het begint te schemeren zien we eerst een hoop vuurvliegjes, da’s erg grappig om te zien! Dan begint het te onweren met zachtjes regen en ik ga een poging doen om de bliksem er op te krijgen. Het gaat zo hard regenen dat ik naar binnen moet en dan ga ik het van binnenuit proberen door de opening in de hor zit ik daar en ja hoor het lukt. De bliksem op de foto! En ik had het niet eens meteen door!

Het gaat inmiddels flink te keer. Gelukkig slaapt Florian al vond Rosalie het ook wel spannend af en toe was er een flinke knal. Ik ben benieuwd hoe de camping er morgen uitziet!

[xmlgm ngg_gallery=48]

One Response to De rit naar Lancaster: Mill Bridge Village Campresort

  1. ed

    Hoi Marco en Alice +kids.
    Leuk om te lezen en het lijkt me heel spectaculair. Wij hebben ooit ook een waterval gezien De Iquazu in Brazilië en dat vergeet je nooit weer. Mooie foto van het onweer en de bliksem. Bij ons in Nederland is het op sommige plaatsen ook wel erg vochtig. Arnhem 130 mm Opheusden 150. Verder alles in orde. we blijven jullie volgen.

    Groeten Ed