browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Watkins Glen

Posted by on juli 26, 2014

Eerst rustig aan doen, daarna gaan we op pad naar state park Watkins Glen. Dat schijnt een mooi park te zijn met verschillende watervallen, m’n statief gaat dus mee!

We zitten er vlakbij dus de rit ernaar toe is lekker kort. Parkeren is een eitje en rond 11 uur lopen we het park in. Eerst nog ff wat drinken kopen en voor de kids een ijsje.

We zijn er amper maar de eerste waterval zien we al. Jammergenoeg heeft Florian z’n angst voor watervallen nog niet verloren ;-). Het is een erg leuk park, je loopt eigenlijk automatisch een trail: the Gorge Trail. Je komt dan eigenlijk langs alles. Halverweg blijkt iemand een ongeluk te hebben gehad en kunnen we niet meer verder en voor Florian is dat wel fijn. We moeten dus terug en lopen via de South Gorge terug. Het leukst en mooist is de waterval waar je onderdoor loopt maar die vindt Florian het ergst ;-).

Wij zijn er uiteindelijk maar een uurtje geweest wat ik wel jammer vind. Door het ongeluk stonden er wel wat leuke autos van de brandweer voor Florian.

We lunchen ook in het plaatsje Watkins Glen. Eindelijk een toppertje, voor mij Catfish Tacos en voor Alice een Fajita Wrap, we delen natuurlijk en het was lekker!

Daarna willen we gaan zwemmen in een ander deel van het park maar helaas kunnen we daar niet komen, onze camper is te hoog. Raar er zit ook een camping bij, maar ik durf het niet aan. Maximale  hoogte voor de route is 11,5 foot en wij zijn 12 foot, maar niet doen dus. Dan maar boodschappen doen en terug naar de camping om daar te gaan zwemmen.

Het avondeten is pasta, de kids eten dit erg goed en wij vinden het ook best okay ;-).

Na het eten ga ik nog ff foto’s maken, de route naar de camping was erg leuk om te zien. Helaas blijkt dat stuk te ver lopen zijn maar toch nog wel wat leuks gemaakt.

Morgen naar Pennsylvania naar het Amish gebied, vlakbij Lancaster. Een mooie camping, Mill Bridge Village and Camp Resort, uitgezocht met een plekje aan het water van een beekje. Ik ben benieuwd.

[xmlgm ngg_gallery=46]

Comments are closed.