browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Op naar de Finger Lakes

Posted by on juli 25, 2014

We vertrekken redelijk op tijd, eerste stop natuurlijk Starbucks. Zelfs de kids vragen er voortaan om ;-).

Dan naar de grens, we hopen dat het snel zal gaan. We nemen nu de grensovergang over de Rainbow Bridge. Dit is een mooie route, we hadden hier gisteren eigenlijk ook overheen moeten lopen! Mooi uitzicht.

De grensovergang gaat snel en soepel, niets controle, check op eten, alleen paspoorten, de kids ook ff showen en vraag over nationaliteit. Dan op pad naar de Finger Lakes, na bellen met campings zit eerste keus vol. Er is wel plek op de Paradise Campground. Later zien we we of het wat is.

We doen wat boodschappen onderweg en halen meteen een broodje voor ons. Voor de kids een soort tosti bij Subway. Op naar de camping.

Het laatste stuk naar de camping geeft een heel mooi plaatje, eens kijken of ik daar nog een foto van kan maken: een hele lange rechte heuvelachtige weg. De camping is okay, niet zo’n mooie plek wel een mooi zwembad. Het heren toiletgebouw ziet er uit als zo’n oostblok geval maar is schoon en ruikt fris. Alice vertelt dat het damesgebouw nogal goor is ;-). Hier gaan we dus voor het eerst de douche van de camper gebruiken. De Amerikanen zelf gebruiken zoveel mogelijk hun eigen spullen, die zie je niet veel in toiletgebouwen. Internet werkt dan wel weer goed, maar eigenlijk wil je dat niet. Al kunnen we nu wel effe bijlezen over de vliegramp in de Oekraine. We begrijpen dat dat nogal een impact heeft in Nederland! Wij krijgen er hier niet zoveel van mee. Als we thuis zijn hoop ik daar nog wel een documentaire of iets dergelijks van te zien.

We bbq’en een varkenshaasje met rozemarijn en voor de kids worstjes met een salade, bleekselderij- en wortelsticks en nog een kampvuurtje met marshmallows om smores te maken.

Morgen blijven we denk ik nog een nachtje hier maar gaan we overdag naar Watkins Glen Statepark (de camping daarbij was eerste keus). Het is weekend en dit is een gewild gebied daarom is het wat drukker op de populaire campings.

[xmlgm ngg_gallery=45]

Comments are closed.