browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dagje Cape Coral: 4 januari 2008

Posted by on januari 4, 2008
Rosalie heeft eindelijk weer heel de nacht doorgeslapen. Ik ook, sliep al erg vroeg op de bank ;-). Vandaag is het weer een stuk lekkerder! Lekker geluncht bij Sal’s Pizza Parlor, lekkere pizza. Gevraagd om extra knoflook en dat gekregen, rauw op de pizza. Dat maar wat weggeschraapt want het was echt te veel van het goede.
Cape Coral als plaatsje stelt niet zoveel voor, het is zeg maar een buitenwijk van Ft. Myers. Het ligt wel dichtbij Pine Island, helaas zijn we daar niet geweest. Het is een lekker rustig plaatsje met eigenlijk alles wat je nodig hebt, zeker met zo’n villa ;-).
’s Avonds maar eten bestelt bij de chinees en daarna heerlijk vegeteren op de bank. Morgen alweer de laatste dag hier. Zondag vertrekken we vroeg naar Key West. Morgen gaan we naar Sanibel Island, kan Rosalie leuk spelen op het strand en ik hopelijk wat mooie foto’s maken, dat is er nog niet echt van gekomen.

Comments are closed.