browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dagje rustig aan in Canada

Posted by on juli 23, 2014

De weersvoorspelling voor hier is vandaag niet denderend dus stellen we het bezoek aan de watervallen een dagje uit. Vandaag rustig aan doen. Eerst lang in bed blijven (zelfs de kids!) en daarna het doel om wat te eten te eten te regelen voor vanavond en wijn voor Alice. We belanden in een uitgestorven winkelcentrum, daar lunchen we best lekker. Wij chinees en de kids frietjes en hamburger of nuggets.

Wijn in Canada mag alleen in slijters verkocht worden, daar moet je dus apart voor op pad en niet bij de supermarkt zo ook voor bier. We hadden een tip dat wijn ook bij Beershops te krijgen. Dat is dus niet (altijd) zo ;-). Best geinig zo’n winkel voor alleen bier en dan ook nog heel modern ingericht, via de computer je bier uitkiezen en je kunt het dan bij de kassa ophalen. Wij moesten dus weer verder voor wijn ;-).

Terug op de camping, met wijn, is het inmiddels goed opgeklaard en willen we gaan zwemmen. Eerst de klusjes afhandelen: water bijvullen en stroom aansluiten. Bij zo’n gehuurde camper krijg je dus altijd net te korte kabels of slangen, dat was in Australie ook al zo. Op deze plek kunnen wij dus niet stroom en water tegelijk aansluiten ;-). Stroom weer los om water bij te vullen: rijden we bijna de stroomkabel van de camper af (bij deze camper zit de stroomkabel vast aan de camper)! Dat was ff schrikken, maar een snelle check met generator zegt dat er niets aan de hand is! Onthouden: echt ff de kabel opbergen zelfs voor een ministukje verplaatsen!

Dan lekker zwemmen en daarna lekker warm afdouchen. Vanavond pasta op het menu zo’n soort iglo zak uit de diepvries, het lijkt in ieder geval redelijk gezond ;-). Morgen weer wat bestellen, de kids willen pizza. Het grootste voordeel van een camper is dat je niet altijd hoeft te gaan uiteten, zeker met kids is dat fijn en ook na een tijdje voor jezelf. Zelfs ik hoef niet iedere dag uit te gaan eten ;-).

Na het eten weer het kampvuur aan en nu gaan we smores maken. Dat is een cracker met daarop een geroosterde, warme, marshmallow, een stukje chocola, weer een geroosterde marshmallow en dan weer een cracker. Ik moet zeggen dat dit best smaakte, echt een traktatie, maar 1 is genoeg.

Morgen naar de watervallen, we hebben nog een nachtje bij gepakt.

Vandaag ook alle blogs neergezet dus ben weer helemaal bij.

[xmlgm ngg_gallery=44]

Comments are closed.