browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onderweg naar Niagara Falls

Posted by on juli 22, 2014

De rit naar Niagara Falls is zo’n 250 mijl. We pakken de snelweg. Het eerste stuk is gewoon weer een highway en dat is toch echt wel het leukste om te rijden. Na een tijdje komen op de snelweg, dat schiet dan wel weer beter op. Onderweg stoppen we nog bij een Walmart voor wat boodschapjes en dan rijden we door naar Canada. Onderweg zien we een bordje dat de grens via de Rainbow Bridge het langst duurt, snel TomTom instructie gegeven voor een andere route en de grensovergang gaat eigenlijk heel soepel en een vriendelijke douane meneer geeft zelfs antwoord op mijn vraag op welke tijd van de dag we het beste Amerika weer in kunnen (in de ochtend).

Daarna komen we al snel aan bij de camping, we krijgen een mooi plekje en we merken in ieder geval het verschil met de vorige campings. Hier is het een stuk drukker en de camping doet meer Europees aan. De receptie is erg vriendelijk en we bestellen zelfs iets via hun bij een Thai in de buurt, da’s nog eens handig! We zwemmen natuurlijk nog ff en Florian maakt het een sprongetje: HIJ DURFT TE DRIJVEN MET ZIJN BANDJES!!!! 🙂 Hij gaat zelfs zo ver dat we hem in wat water mogen duwen (normaal wil hij de duwen zijn ;-)). Eens kijken of ie dit vasthoudt!

We eten lekker Thais en dan nogmaals zwemmen en dan terug om te douchen en de kids kunnen naar bed. Wij nog wat relaxen en dan morgen naar de watervallen (of overmorgen). Helaas is internet hier knudde dus de blog bijwerken gaat nog niet lukken.

[xmlgm ngg_gallery=42]

Comments are closed.