browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mr. Z’s Cheesesteak: 8 januari 2008

Posted by on januari 8, 2008
’s Ochtends eerst eventjes gezwommen. Dat moesten we wel omdat Rosalie het zwembad zag tijdens het ontbijten ;-). En toen wilde ze in badje (ook de zee noemt ze “badje”). Daarna voor een vroege lunch weer naar Duval Street.
De cheesesteak van Mr. Z was super, denk de lekkerste ooit, ook Rosalie vond het erg lekker. Echt een goede Cheesesteak waar de kaas zo zacht van is (waarschijnlijk Cheese Wiz) en veel van die super dunne steak. Omdat we dit dus deelden was dit niet genoeg. Daarna nog een roasted porc sandwich met broccoli rabe. Ik wilde eerst een chicken cheesesteak nemen maar op aanraden van een ‘regular’ ging ik voor die. Dat was dun gesneden varkensvlees met een soort broccoli gebakken met knoflook en chili flakes. Ook dit broodje was super. Ik denk wel dat het nogal wat calorieen bevat en cholesterol, maar wel lekker. Jammer dat zo’n broodje niet bij ons te krijgen is!
’s Middags ook nog gezwommen, erg leuk zo met het mooie weer. Erg leuke plek Key West, jammer dat we morgen weer weg gaan. Hier wil ik nog wel eens terug komen. Dit stadje is erg on-amerikaans: weinig ketens, overal zie je drank, sex en andere ‘louche’ dingen. We hebben hier eigenlijk nog veel gemist. Het is niet alleen Duval Street maar ook de de straten er omheen.
’s Avonds gaan we Thais halen en dan komen we in de buurt rondom Duval Street en dat ziet er eigenlijk nog gezelliger uit. Hier komen we nog wel eens.
Ik kan zelf insmeren.
Vanaf het zwembad is dit onze kamer.
Het avond uitzicht van onze kamer richting zee.
En dit vanuit onze kamer naar het zwembad

Comments are closed.