browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Aan het riviertje op Singing Waters

Posted by on juli 20, 2014

Vandaag verhuizen we naar de nieuwe plek. Eerst eten regelen voor vanavond  en wijn voor Alice. Het worden hamburgers van de bbq met salade en aardappelsalade.

De nieuwe plek is echt mooi, meteen aan een riviertje bij een versnelling dus daar kan ik los op gaan met foto’s maken. Het is nog wel veilig met Florian, hij is niet zo’n held en de grote rotsen beschermen dat je er niet zo maar in stapt. Het nadeel is alleen dat het een zand plek is, maar ja je kunt niet alles hebben. We blijven meteen maar 2 extra dagen, de kids vinden het zo leuk en wij ook wel, het is echt een heel mooi plekje.

Na de lunch gaan de kids zwemmen en als we weer terug komen zien we weer mensen langs ons komen drijven op banden. Dat willen wij ook wel, die zijn ook nog te koop op de camping zelf (op de meeste is niet veel te koop). Laten we maar beginnen met 1 band, de kids schreeuwen om 2 maar ik wil eerst nog wel eens zien hoe onze helden het gaan vinden. Het is natuurlijk wil raften, ultra light ;-). Rosalie en ik gaan eerst en de tocht over de rivier is echt heel erg leuk. Roosje vindt het wel spannend maar het gaat goed, dan moeten we uitstappen en dat is wat lastig. De rivier stroomt en ik kan niet goed helpen want ze zit bij mij op schoot en ik moet ons stil houden. Dat is toch wel te spannend, glibberige stenen en stromend water. Gelukkig gaat alles gewoon goed, maar vooral dus het onbekende. Als we teruglopen zegt ze bij de camper alweer dat ze nog een keertje wil, nu weet ze dat het uitstappen het moeilijkst en spannendst is.

Dit heeft wel voor twijfel gezorgd of ik ook met Florian moet gaan. De rivier ok, uitstappen dat lukt niet in mijn eentje. Alice gaat dus bij het uitstappen staan. Het uitstappen is dus gewoon een punt in het riviertje vanaf waar je makkelijk terug kunt lopen, het is geen strandje of iets dergelijks waar je er makkelijk uit kunt. Ik ben dus benieuwd hoe Florian het vind. Bij de eerste versnelling wil hij terug 😉 gelukkig is de eerste ook eigenlijk de enige. Maar zelfs Florian wil als we terug zijn bij de camper nog een keer, maar dat ga ik niet doen ;-). Met Rosalie ga ik meteen nog een keertje.

Dan lekker bbq’en, de hamburgers zijn top.

[xmlgm ngg_gallery=40]

Comments are closed.