browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nog een dagje in Saratoga Springs

Posted by on juli 18, 2014

Het bevalt hier goed dus hebben we besloten nog een dagje te blijven. Vanochtend eerst rustig aan, de kids vermaken zich in de speeltuin en daarna gaan we nog ff zwemmen.

We lunchen weer met lekker sandwiches al is dat problematisch met de kids. Zij vinden het brood niet zo lekker en dat klopt ook wel, maar doordat wij er genoeg lekkers op doen komt dat goed. De kids blijven toch liever bij het vertrouwde, Nutella enzo ;-). Snel eens wat ham halen, kan ik tosti’s maken.

Na de lunch gaan we nog wat boodschapjes doen. Eindelijk vinden we een kleine barbecue. Voor de kids vishengels, die wilden ze graag na onze outdoor wandeling. Het betalen ging wat minder, ik wilde pinnen eens proberen maar dat lukte niet, toen toch maar met creditcard.

Terug op de camping moesten we natuurlijk gaan vissen. En geduldig dat ze waren om het oefen aas er aan te maken (het is een kinder hengel met een plastic visje zodat ze wel kunnen uitgooien)! Maar daarna was dat een groot succes. Echt geinig om te zien en zelfs Florian gooide af en toe best goed uit! Nog ff afwachten en dan eens kijken of we zo’n echt aasding kunnen vinden ;-).

Morgen vertrekken we echt, eerst dus langs Walmart en dan meer richting Canada al weten we dat nog niet zeker.

[xmlgm ngg_gallery=38]

One Response to Nog een dagje in Saratoga Springs

  1. Mark

    Hoi Marco, Alice, Rosalie en Florian.
    Zo te zien genieten jullie veel van jullie vakantie in Amerika. Wij gaan nu naar Spanje en weer naar de buurt van Noja waar jullie 2 jaar geleden ook waren.
    Tot over vier weken 😉
    groetjes