browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Alweer de laatste dag: 11 januari 2008

Posted by on januari 11, 2008
De laatste dag al weer, de tijd is gevlogen! Vandaag dus eerst naar het zwembad. Lekker rustig, we waren de enigen. Helaas was het water koud, Rosalie wilde er toch in dus dat gedaan. Er zat ook nog een jacuzzi bij dus daar dan weer in om op te warmen. Het was wel heerlijk rustig bij het zwembad.

Na het slapen van Rosalie de laatste boodschappen gedaan en lekker geluncht bij Pachas. Rosalie nog een ijsje van Ghirardelli, de lekkerste chocoladesaus ter wereld!! Ook nog bij Publix langs voor wat kook spullen en morgen komen we hopelijk nog een winkel met kookspullen tegen. Morgen gaan we (laat) lunchen in een Mall (foodcourt).

Lunchen bij Pachas.

Zo’n ijsje bij Ghirardelli da’s lekker!!! Vooral die kers.

Comments are closed.