browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Okanagan Lake – Peachland op Todds RV Park

Posted by on augustus 24, 2022

De rit vandaag is niet zo lang dus we kunnen rustig aan doen. Ontbijt bij iets in de buurt, tanken en lunch bij de supermarkt halen. Prima rit, het leukst is de lunch stop, het blijkt een Provincial park te zijn. Leuke plek aan een meer en lekker weer. We lunchen en Florian gaat nog ff zwemmen, later ik ook nog ff. Mooie stop! Daarna verder en dan krijgen we veel regen onderweg maar als we bij Peachland aankomen is het weer mooi en warm. De camping ligt zo goed als aan het gigantische meer, Okanagan Lake. Prima plekje in de schaduw. We wandelen ff naar het ‘centrumpje’ om wat te drinken. We eten uit de diepvries, deze keer best goed, zeg maar de excellent van Walmart ;-). Florian wil nog zwemmen maar er ligt onweer op de loer, we horen het donderen, maar het komt niet. Morgen zwemmen en chillen.

‘s Ochtends merken we dat we nogal dicht bij de doorgaande weg staan, dat hoor je dus wel! Toch wel goed geslapen, maar lang hier is niet fijn! Ik loop ff naar het meer, het waait nu best maar de temperatuur is lekker. Na het ontbijt lopen Alice en ik naar het koffietentje. Daarna natuurlijk eerst ff zwemmen. Voor de lunch gaan we naar een food court. Lekker Japans voor mij en Thais voor Alice. Natuurlijk gaan de dames dan ff winkelen, helaas niet zo’n leuke arcade hier. Op het laatst nog ff een ijsje en ik bestel sushi om op te halen onderweg in West Kelowna. Dan nog lekker ff zwemmen, de wind is gaan liggen en het is heerlijk om half schaduw, half zon te zitten. De sushi is top, iets teveel dus nog een lunch over. Na het eten gaat Florian nog ff zwemmen. Daarna lekker douchen. Weer een dag erop zitten! Morgen naar Manning Park, dik 200 km, de een na laatste camping. Ook weer 2 nachten.

Comments are closed.