browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De reis naar Boston

Posted by on juli 13, 2014

Na een aardige nacht, al vroeg op. De shuttlebus was gereserveerd voor 7.20, staan we daar is ie vol! Gelukkig hebben we de tijd en we gaan een taxi regelen. Gelukkig niet nodig, Van der Valk regelt een busje.

De kids zijn blij met hun eigen rugzak en dragen hem zelfs zelf langer dan verwacht ;-). Voor allebei verrassingen erin en een gevulde tablet met nieuwe dingetjes erop. Pas gebruiken in het vliegtuig!

Op Schiphol gaat het goed, bagage inleveren gaat snel en dan meteen door douane en ontbijt. We hebben geen idee hoe de securitycheck zal gaan maar dat gaat super. Wel even wachten en stuiterende kids in een rij is wat irritant af en toe ook al zijn ze van ons ;-). Dan een meevaller (of door onze lieve kinderen) we mogen voor! Opeens hebben we maar 15 min. hoeven wachten. Das lekker.

Het eerste deel in het vliegtuig gaat goed, het lastigst is wachten tot de apparatuur aan mag ;-). Een kadootje helpt even. Dan eindelijk de lucht in.

Ruim over de helft nu en het gaat nog steeds goed. 2 stoelen achter elkaar blijkt perfect te zijn. Florian apart van Rosalie maar toch dichtbij. IPad is perfect nu, vooral de nieuwe spelletjes en filmpjes. Kadootjes zijn ook een succes maar ik weet nu dat ‘nep’lego met een reden zo goedkoop is ;-), maar dat houdt mij weer bezig.

Nog iets minder dan 2 uur. Florian wil eerst liggen in het gangpad, das wat onhandig ;-). Dan maar op de grond van onze 2 stoelen en daarna toch maar op de stoelen liggen. Nu kan ik ook ff wat kijken.

En we zijn er! Ook nog vrij snel door de douane maar daar gast iets niet goed…… M’n ESTA is niet goed, vreemd omdat ik in oktober nog was geweest! Alice en kids mogen door ik moet ff mee om te kijken wat er mis is. Een kleinigheid gelukkig, Delta/KLM heeft m’n paspoortnummer niet goed doorgegeven. Ik zag gisteren bij het thuis inchecken al dat er iets niet goed stond maar nadat ik het verbeterd had lukte het inchecken ook meteen. Gelukkig maar en de douane was deze keer zeer vriendelijk. Nu zijn we er dus echt.

Nog een donut voor Florian, sap voor Rosalie en koffie voor Alice. Op naar Budget om de auto op te halen. We krijgen een Ford Explorer SUV, mooie bak. Na verschillende keren verkeerd rijden in de tunnels van Boston komen we bij ons appartement. De kids zijn ff niet te genieten na hun dutje ;-). Ze hebben het super gedaan! Het is ca 15.30 (21.30 bij ons). We moeten nog op pad voor wat drinken, kleine boodschappen en eten. Whole Foods is een culinair paradijs en erg gevaarlijk als je honger hebt! 😉 lekker fruit, ontbijt en salsa en chips en een hele hoop zelf controle om niet met een ramvolle kar naar buiten te komen.

We halen Vietnamese bahn mi broodjes met spring rolls en een papayasalade. De kids mogen frietjes van KFC.

Nu uitgeteld op de bank met de kids in bed. En het is hier erg warm!

2 Responses to De reis naar Boston