browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Marlinska op Krk

Posted by on augustus 14, 2021

Vandaag vertrekken we naar Krk, een appartement in Malinska. Onze eerste stop is bij Mc Donalds om te ontbijten ;-). Dan gaan we echt, het is zo’n 4 uur rijden, geen tolwegen, bijna helemaal langs de kust. Het is weer een hele warme dag. We stoppen in Karlobag om wat te drinken. Het is een prachtige route, niet druk en rustig rijden maar heel relaxed. De volgende stop is in Senj voor de lunch, dat valt wat tegen, ik ben de keuze in restaurants beu, bijna overal hetzelfde. Ik ga zelf een keer koken, ik heb zin in nasi! 😉 Het laatste stuk is mooi, de brug naar Krk ziet er mooi uit. Wij hoeven niets te betalen. Malinska is niet ver en we stoppen nog ff bij een supermarkt voor drinken en de nasi spullen. Bij ons appartement is het ff wachten, niemand daar, telefoon pakt niemand op. Hmmm, en het is warm, had ik dat al gezegd ;-)? Ik had gelezen dat de eigenaar ook vlakbij een bistro heeft, daar loop ik heen en meteen 1000 maal excuses, prima, binnen 5 min. is het geregeld. Heel mooi appartement, zee zicht, fijn balkon met loungebank enzo, strand dichtbij, top! Spullen naar binnen. Dan natuurlijk eerst ff zwemmen, oef wat is dat lekker dan! Vanavond halen we Mexicaans, mwoah vind ik, de rest vindt het prima ;-).

Dan een chill dag, met deze hitte kun je niet veel meer. Eerst lekker uitslapen, Alice en ik naar een bakker en koffie drinken bij een tentje aan het water. De rest van de dag zwemmen we, chillen we en maak ik broodjes ei voor de lunch en nasi voor het avondeten. ‘s Avonds gaan we nog ff naar een soort van kleine kermis vlakbij ons. Lekker rustig de botsauto’s in :-). We sluiten de dag af met een spelletje in het appartement.

Ja hoor we blijven chillen ;-)! Ontbijt halen en een ander tentje gevonden voor koffie maar ook voor eten, ff kijken of het wat is. Yep daar wil ik morgenavond wel eten. Ook voor vanavond iets gevonden wat goed zou moeten zijn. Vanmiddag actiever zwemmen, Rosalie, Florian en ik gaan half uur op het aquapark. Poeh dat valt tegen voor mij;-), hartstikke leuk maar ik ben kapot naderhand! 🙂 Eindelijk eens salto’s geprobeerd te maken, niet goed gelukt wel geprobeerd. 😉 Rosalie lukte het wel! We eten lekker bij een restaurantje wat achteraf ligt. Daarna Florian nog ff zwemmen en ik vissen. Genoeg beet maar niets gevangen. Morgen iets actiever!

Na het ontbijt gaan we naar Kastel Baska via een omweg. Route is niets bijzonders. We parkeren beneden en wandelen dan de berg op in 15 minuten met klagende kids ;-). Mooie wandeling al is het met deze temperatuur vooral daarom afzien. Boven kun je mijn shirt uitwringen! Maar het uitzicht is mooi, alleen het kasteel, daar staat niet veel meer van. Er staat nog een kerkje op een begraafplaats, erg mooi plekje daarvoor! We hadden trouwens best met de auto kunnen gaan, er was geen mens! In ieder geval een leuk plekje. De wandeling terug gaat een stuk soepeler;-). Eerst wat drinken en dan op zoek naar een lunchplek. Lekkere lunch, salade met gegrilde tonijn, lekker! Het plan was nog ff naar Krk maar dat doen we maar niet, toch stoppen we er ff om een drogist te zoeken. Een korte wandeling die geen drogist opleverde ;-). Wel wat kouds te drinken en een snackje voor de kids. Dan terug, de koelte in van ons appartement.

Voor het eten gaan we nog ff zwemmen. We eten lekker bij een leuk tentje met eens wat anders op de kaart ;-). Lekker! Vanavond nog ff zwemmen en vissen en Florian wil nog een keer in de botsauto’s. Morgen ons laatste verblijf in Kroatie. Dit keer het binnenland van Istrie in Sumber.

Comments are closed.