browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Weer naar huis

Posted by on augustus 3, 2013

Weer naar huis, eerst was het de bedoeling dat we in 1 dag naar huis rijden. Het zou moeten lukken maar daar zien we toch maar vanaf.

Het uitchecken en de controle gaan goed, we stoppen nog even in het centrum van Moniga voor een koffie voor Alice en wat zoete broodjes als ontbijt. Het doel is om vandaag in Oostenrijk en hopelijk Duitsland te lunchen.

Eigenlijk staan we na 15 minuten al in de file en dat blijft zo tot aan Oostenrijk. Iedere keer een stukje rijden en dan weer eventjes file. De tolpoortjes in Italie zijn volgens mij de boosdoener, het gaat allemaal niet zo snel en soepel. Gelukkig worden wij er niet chagerijnig van en de kids doen het super in de auto. Ze zijn eigenlijk alleen maar lastig als ze uit de auto zijn ;-).

We lunchen dus zelfs niet in Oostenrijk maar nog in Italie. De kids een broodje worst en wij een pannini met lekkere ham, mozzarella en rucola. Best okay en omdat je het bestellen snapt best te doen ;-).

Pas na de Brennerpas lossen de files op. We kunnen eindelijk doorrijden maar dan weer een file bij Munchen. Hier is net een ongeluk gebeurd dus ik geloof dat we zelfs geluk hebben om er net achter te zitten. Uiteindelijk hier 45 minuten vertraging opgelopen. We ‘dineren’ bij de Burger King, dat was eigenlijk als lunch bedoeld 😉 en we rijden door tot Neurenberg. Een hotelletje in Wendelstein, rustige plek, ruime kamer maar wel warm. De kids gaan los na de hele dag zitten ravotten in de kamer. Het is ook al weer 21 uur ofzo. Het licht gaat snel uit, poeh hakt er best in zo’n dag en dan toch maar 600km gereden.

De volgende dag krijgen we een lekker ontbijt en rijden we het laatste stuk soepel. We zien nog een flinke file aan de andere kant maar gelukkig hebben wij nergens last van. Om 15.30 zijn we thuis.

Het was een leuke vakantie.

[xmlgm ngg_gallery=28]

Comments are closed.