browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onderweg naar Il Collaccio

Posted by on augustus 3, 2013

Na de eerste filedag begon de tweede dag super. Lekker geslapen op een mooie plek, nog wat foto’s gemaakt. Kort ritje tot de snelweg en Alice kreeg meteen lekkere koffie, da’s goed geregeld in Italië (ook langs de snelweg).

Tot aan Bologna geen probleem, daarna weer file. Pfffff. Tot we van de tolweg afgingen was het flink druk. Erg druk ook om te lunchen met een klote systeem om bij kassa wat te bestellen en dan met bonnetje naar bar terug (lijkt wel communistisch!). Volgens mij heb ik een cola gejat ;-). Toen we er eenmaal afgingen was de weg zo goed als leeg (hier hadden we moeten lunchen!)! Heerlijk. Tot aan de camping geen probleem. Erg mooie route om te rijden, vooral het laatste stuk als je van de snelweg afgaat.

[xmlgm ngg_gallery=29]

Comments are closed.