browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vertrek naar Umbrië

Posted by on juli 27, 2013

29 juni 2013 Op naar Umbrië.

Eindelijk op vakantie. Sinds lange tijd niet in mei weggeweest, nu dus extra zin.

Op naar Italië, eerst Umbrië daarna Gardameer.

We staan om 4.10 op. De auto inpakken. Je merkt dat de kids groter worden, er hoeft minder mee. Het inpakken gaat soepel en we vertrekken met een super enthousiaste Florian en Rosalie.

Tot voorbij Frankfurt geen centje pijn. Daarna erg veel pijn, eerst tot Ulm iedere keer file. Daarna even niets maar vanaf de Oostenrijkse grens 20-25 km langzaam rijden. Pfffff, we hoopten om ca 17 uur bij onze overnachting te zijn. Uiteindelijk komen we om 19.40 aan bij Maurerhof, fijn appartement net in Italië. Onderweg nog wel gegeten in Oostenrijk, een lekkere pizza met truffel.

Ach soms zit het tegen, heel de dag regen en file maar eenmaal over de grens van Italië klaarde het op. Het geboekte appartement is helemaal top en dat voor 40 euro! Mooie plek, op een berghelling heel rustig.

Net de kids in bed gelegd, Florian voor het eerst in een groot bed. Hij wilde niet in een campingbedje. Te vroeg gejuicht, later wil ie toch in het campingbedje.

[xmlgm ngg_gallery=25]

Comments are closed.