browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Twee weken in Toscane

Posted by on augustus 13, 2011

Helaas was deze vakantie geen vakantie van topweer. Gelukkig niet heel slecht ofzo, maar het was eigenlijk net te koud voor het zwembad (dat veel te koud was!).

We zijn naar Pistoia geweest wat een heel leuk plaatsje is. Daar hebben we heel lekker geluncht, toppertje van de vakantie zo bleek. Verder zijn wel alleen nog in Lamporecchio geweest. Als Florian wat ouder is kunnen we weer makkelijker op stap.

Verder hebben we niet zo veel gedaan. De camping, Barco Reale, was van een goede kwaliteit. Hij lag op een erg mooie plek op een berg, vanaf het zwembad had je een prachtig uitzicht. Het grootste minpunt van de camping vond ik eigenlijk de andere gasten ;-), niemand persoonlijk, maar gewoon jammer dat er zoveel Nederlanders op stonden. Je werd zelfs in het Nederlands aangesproken. En iets wat vooral wennen was, de drukte, tja met Rosalie die naar school gaat zitten we voortaan aan de schoolvakanties vast.

Rosalie vond het in ieder geval wel heel leuk, vooral de tweede week met de buurmeisjes en hun ouders. Door kinderen leg je wel weer makkelijk contact. We hebben dus eens samen gebarbecued en de kinderen speelden dus leuk samen. Dat was ook een toppertje.

De terugweg via Zwitserland ging weer goed, door de drukte zijn we anders gereden, via de St. Bernard tunnel. De overnachting in Fribourg in het Alpha hotel, aanrader voor een tussenstop (niet zo duur) en Fribourg zelf ziet er ook leuk uit. Lekker gegeten bij een chinees. Het hotel ligt vlakbij het centrum, zo’n 2 straten er vandaan en de auto kun je onder het hotel parkeren, zelfs met dakkoffer lukte dat goed.

En dan nog wat fotos van de vakantie.

[xmlgm ngg_gallery=20]

Comments are closed.