browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De laatste dagen Australie

Posted by on januari 5, 2010

Op nieuwjaarsdag gaan we naar Nelson Bay, het lijkt een mooie dag te worden.

We gaan eerst kijken of we op een Dolfijnen Cruise kunnen gaan, dat is zo om 12.15 kunnen we gaan. Eerst gaat Rosalie nog een keer op de Aero Jump, ze vindt het weer prachtig. Nu helpt de man haar ook met salto’s maken. Dat vindt ze heel spannend, maar achteraf vertelt ze wel heel trots dat ze salto’s heeft gemaakt.

De boottocht is leuk, we varen heel de baai rond maar geen dolfijnen te zien. We mogen nu nog een keertje mee, misschien doen we dat nog.

Na de boot gaan we lunchen, best lekkere pasta. Daarna gaan we naar het strand, prachtig strand met heel mooi zand. Ik wil nog gaan snorkelen maar dat lukt niet zo, denk doordat het net eb aan het worden is en de stroming die het wat troebel maakt. Daarom gaan Rosalie en ik tussen de rotsen diertjes zoeken. Doordat het net eb aan het worden is, is dat wel leuk.

Terug op de camping eten we Indiaas van een traiteur ook dit weer redelijk lekker, wat zijn we toch verwend ;-). Echt een leuke vakantie dag met lekker weer.

Helaas zijn de laatste 2 dagen niet zo mooi hier, het regent vaak zachtjes. We gaan nog een keer naar Nelson Bay om eventueel nog een keer met de boot mee te gaan. Wat ons betreft niet zo’n mooi weer dus we gaan niet. Rosalie wel nog een keer op de Aero Jump, blijft heerlijk om te zien dat ze zo’n plezier heeft.

De een na laatste dag gaan we al naar Sydney, we leveren de camper in en nemen een hotel vlakbij het vliegveld.

Onderweg stoppen we nog eventjes, de bedoeling is McD, maar Tom vergist zich. Er zit wel een prachtige foodcourt!! Effe nog wat geld in de meter gooien en ook maar lunchen ;-). Rosalie lekkere Pasta Carbonara en wij Mexicaans, echt super!!

Daarna rijden we door naar het hotel, camper voor de deur, ziet er grappig uit. We checken in en ik ga de camper terugbrengen. Dat duurt wat lang maar geeft geen problemen.

Terug in het hotel kom ik op een mega kamer binnen, da’s wel wat anders dan kamperen ;-).

We twijfelen tussen eten in het hotel of ergens anders. We gaan een eindje wandelen en komen in Mascot terecht, een wijk van Sydney. Het ziet er allemaal erg dicht uit. We vinden een ‘luguber’ Thais tentje, da’s vaak een goed teken. Yep het eten is super, lekkere kip saté, hokkien noedels voor Rosalie en dan nog rijst met een curry en roergebakken kip met knoflook en peper. We delen alles en eten heerlijk.

Daarna het wandelingetje terug. Bij het hotel terug reserveren we de shuttle voor de volgende ochtend, om 11.15 naar het vliegveld. We slapen lekker tot bijna 8 uur. We relaxen nog wat tot vertrek.

Op het vliegveld checken we in eten gaan nog wat eten. Sushi en een noedelsoep van Wagamama. Dan merk ik dat ik de boardingpasses kwijt ben, tenminste die van Rosalie en Alice!!!! Waar kan ik die zijn verloren….. Eerst dacht ik alleen waar we zitten, want daar heb ik portemonnee gepakt en ze zaten in dezelfde zak. Nope, shit waar dan???? Nou dan maar terug naar de incheckbalie. Opeens bedenk ik dat we eerst voor Rosalie wat eten hebben gepakt, terug naar die stand. Vragen en ja hoor die heeft ze allebei. Effe schrikken. De rest gaat gewoon goed.

De vlucht begint voor Rosalie wat lastig, ze is moe maar wil niet gaan slapen. Na een tijdje neem ik ze bijna in de houdgreep zodat ze blijft liggen. Hè, dat lukt, ze valt in slaap en slaapt zo’n 2 uur. Hartstikke vrolijk wordt ze wakker met nog ruim een uur te vliegen. Warm eten is weer lekker, kerrie kip, het ‘ontbijt’ is een vies, klef stokbroodje, laat ze dat dan ook Malaysian houden!

We gaan vliegensvlug door de douane enzo, binnen 45 min. zitten we in de taxi naar het hotel. Erg fijn dat er iemand stond te wachten om ons naar het hotel te brengen: “Mr Sjellings?” hoor ik iemand zeggen als we naar buiten lopen. In ca 40 minuten rijden we naar het hotel.

Super grote kamer met aparte slaapkamer, da’s makkelijk met Rosalie. We bestellen roomservice, super lekkere Nasi Kampung en Alice rijstnoedels, ook lekker maar ze had liever de nasi gehad. Rosalie eet wat hapjes en dan naar bed. Het is dan inmiddels middernacht.

We zijn in Maleisie!!!!!

2 Responses to De laatste dagen Australie