browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een paar dagen Ocean Beach, Umina

Posted by on december 17, 2009

Lekker rustig een paar dagen niets doen. We moeten alleen even wat boodschappen doen, lekkere dingetjes voor de lunch, steak sandwiches en weer die gehaktballetjes met pasta voor ’s avonds. Het is afzien hoor zo’n vakantie. Daarna gaan we lekker zwemmen. Rosalie gaat echt helemaal los, ze doet opeens dingen ze nog nooit heeft gedaan, onder water zwemmen, zelfstandig naar de overkant zwemmen, de grootste lol heeft ze. Nadeel alleen dat je ’s avonds uitgeteld bent. Nee slapen doe je niet tijdens onze siësta.

Man wat was het warm vandaag, 17-12, hier. Zo’n 38 C, er waaide een warme wind! Lang leve de airco in de camper. We eten heerlijke Thaise salades, gehaald vlakbij de camping. Moeten we vaker doen, gezond en lekker (en geen afwas ;-)). Na het eten videochatten met opa en oma, werkt wonderbaarlijk goed. Spraak in ieder geval en beeld soms, volgens oma nu minder omdat hun snelheid naar beneden is gezet (teveel Youtube ;-)). Daarna begon het te waaien en een beetje regen, afkoelen deed het nog niet. ’s Nachts regende het flink en toen werd het ook koeler.

Die ochtend regende get en dat heeft het eigenlijk heel de dag gedaan. Op naar ander vermaak….. De receptie kwam met 2 goede ideeën Leisure center en een Mall met ijsbaan. Leisure center bleek een grote sporthal te zijn in Woy Woy. Rosalie vermaakte zich met een binnen speeltuin en een soort kindergym. Daarna naar Erina Fair. Daar kregen we voor het eerst te maken met problemen door de grootte van de camper. Parkeren bij een druk winkelcentrum, “hé op dak kunnen we komen, dat is open en hoog.”. Komen we daar aan, staan daar pas de hoogte bordjes, die kun je volgens mij beter bij de oprit al neerzetten!!!! #%#%^++^%*!!!! daar sta je dan….. voor je auto’s, achter je auto’s …. “Alice je moet eruit!” zeg ik. Alice kijkt me aan en zegt “En wat moet ik dan!!!!”, meteen komt er echter iemand helpen (gelukkig voor onze relatie ;-)). Met z’n tweeën dirigeren ze het verkeer weg en helpen mij zodat ik de ruimte krijg om te draaien. Effe spannend maar ook snel gefixt. We parkeren uiteindelijk op een raar plekje, niet op ons gemak. Ach we lunchen lekker, Alice noedels, ik kebab en Rosalie eindelijk haar hotdog ;-). Er is een super foodcourt, wat moeilijk om te kiezen!!!

Bij terugkomst bellen we het ziekenhuis en alles is okay qua blaasontsteking van Rosalie. Daarna bellen met Apollo want het grijze water loopt niet helemaal weg en de luifel is kapot. Geen idee of ik dat gedaan heb, zo lomp ben ik nou ook weer niet 😉 (of in ieder geval niet bewust). Hij noteert het dus dat zou geen probleem moeten zijn.

De laatste dag hier alweer, het is nu perfect weer. Precies lekker, zo’n 28 C met een windje. We blijven lekker op de camping, zwembad en strand. Rosalie durft nu zelfs naar de overkant van het bubbelbad te zwemmen, zonder bandjes. Gaat hartstikke goed.

’s Middags gaan we eerst naar het strand, daarna toch naar het zwembad, al dat zand hè ;-). We gaan wat vroeger douchen en lopen dan het dorpje in. Eigenwijze Rosslie wil ’s middags niet even siësta houden en valt dan lopend bijna in slaap en helemaal op de nek dan. We stoppen maar even bij een bankje. Na de powernap is madam wel opgeknapt en gezellig. We eten bij een Fish ’n Chips tentje, maar dan wel gegrillde vis met een salade en frites, erg lekker. Verse spulletjes helpen wel erg om het simpel en toch lekker te houden!

Op de terugweg speelt Rosalie nog in een speeltuin en Alice belt naar huis. Leuk, relaxt dagje.

Morgen vertrekken we naar Kiama, 200km ten zuiden van hier.

[xmlgm ngg_gallery=10]

Comments are closed.