browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Blue Mountains

Posted by on december 14, 2009

Na een kort ritje komen we aan in Katoomba. De weersvoorpelling zou niet goed zijn. Onderweg kon ik me niet voorstellen dat het 95 km verderop zoveel koeler zou zijn. Pas zo’n 15 km voor Katoomba werd het echt minder. Morgen zou het zonnig moeten zijn en dan gaan we de uitkijkpunten bewonderen.

In Katoomba eerst wat boodschapjes doen en dan naar de camping. Deze is niet zo luxe maar hij ligt wel mooi. Dichtbij de Katoomba Falls en dichtbij het centrum al is het niet te lopen door de stijle hellingen.

Na de lunch ga ik met Rosalie op pad, naar de waterval. We komen eerst bij een speeltuintje uit en daarna bij een beekje, maar voor Rosalie is dit al waterval genoeg ;-). Effe foto’s maken, altijd leuk zo’n stromend iets. Bij de waterval zelf komen we niet meer.

’s Avonds gaan we Fish ’n Chips eten, geen succes hier. Slap aftreksel van hetgeen we in Apollo Bay kregen. Het is dan heel mistig en het motregent wat. Dat ziet er erg herfstachtig uit. Wel lekker knus in de camper. We zijn erg benieuwd naar het weer morgen! Kunnen we de Three Sisters zien?

’s Ochtends is het nog steeds bewolkt. Ik ga eerst in mijn eentje een stukje wandelen om foto’s te maken. Het is te ver om helemaal naar beneden te lopen, daarom dus niet de mooie fotos die ik hoopte.

Na het ontbijt gaan we toch maar kijken bij het uitkijkpunt, we zien in ieder geval iets meer. Maar het blijft flink bewolkt, gelukkig kan ik nog wel wat op de foto zetten. We babbelen nog wat met een Nederlands echtpaar en gaan dan op weg naar Umina Beach.

We lunchen erg lekker in Woy woy bij een alternatief tentje met alleen organic ingrediënten, ze hebben niet eens Cola! maar wel lekker Beef Nachos met guacamole, die avocado hier is super! En een Cajun Chicken sandwich, echt lekker en een grilled ham cheese sandwich voor madam, met tomato sauce, dat wil ze overal bij. Moet je eens zien hoe ze dat met frites eet, echt bij ieder hapje, en 1 frietje zijn minimaal 3 hapjes, een dip in de ketchup ;-).

Daarna is het nog 5 min naar de camping. Aan het strand, mooi zwembad, ruime speeltuin en 2 grote springkussens. Enige minpunt is dat er geen camp kitchen is, koken dus in de camper. We gaan lekker zwemmen en Rosalie is hierna uitgeteld en dat is niet zo gezellig……. ;-). Hier blijven we 5 nachten, het wordt erg warm de komende dagen. We hebben hier ook internet dus da’s wel makkelijk.

[xmlgm ngg_gallery=9]

Comments are closed.