browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bathurst, in de zon

Posted by on december 13, 2009

Nadat we in Bathurst aankwamen eerst wat boodschappen gedaan en toe naar de camping. Deze Big4 is niet zo mooi, maar we met de ensuite plek is het okay. Er is een mooi zwembad met glijbaan. We blijven hier 2 nachten, morgen dus een rustdag aan het zwembad.

’s Ochtends is het nog best fris maar om 10 uur is het al aardig warm. Op naar het zwembad. Daar is het lekker rustig, het water is frisjes maar Rosalie vermaakt zich best. De zon is flink fel en ik snap mijn ouders nu erg goed ;-). Smeren, smeren, smeren….. En madam die rond blijft rennen. Na de lunch de zon uit en een rustmoment in de camper.

’s Middags gaan we een ijsje eten en weer zwemmen. We eten lekkere pasta met balletjes, toppertje uit de Woolworths supermarkt.

Rosalie is uitgeteld, warmte en zwemmen, modder spelen, ze is op dus vrij vroeg naar bed. Nadat Rosalie is gaan slapen krijgen we nog een schrik moment, ze ligt zo te draaien en te rollen dat ze uit bed valt. Wonder boven wonder vang ik ze op!!! Geen idee hoe!! Ze is wel geschrokken maar valt heel snel weer in slaap. Dat hekje blijft er nu voor of ze het nu leuk vind of niet!

Morgen naar Katoomba, Blue Mountains. Eens kijken of we de Three Sisters nu wel kunnen zien. 4 jaar geleden was het zo bewolkt/mistig dat we ze niet konden zien, ook watervallen konden we toen horen maar niet zien ;-).

[xmlgm ngg_gallery=8]

2 Responses to Bathurst, in de zon

 1. Nicolette

  Leuk die regelmatige updates! Ik schrok wel even toen ik de titel van het bericht over het ziekenhuisbezoek zag, maar aan de foto’s te zien voelt Rosalie zich inmiddels een stuk beter. Gelukkig maar! Hier zitten we middenin een flinke vorstperiode met zelfs een kleine kans op sneeuw, ook leuk, maar geef mij maar zo’n lekker fel zonnetje! Hoop dat jullie de three sisters mogen aanschouwen dit keer…

 2. Debby

  Hallo familie te Winkel,

  Wat leuk om jullie verhalen te lezen en de foto’s te bekijken. Zo te zien hebben jullie een hoop schik met elkaar en genieten jullie ontzettend. Ik ben erg jaloers. 😉

  Hopelijk slaat de kuur voor rosalie snel aan en kunnen jullie zorgeloos verder. Alice, hoe gaat het met de zwangerschap?

  Enjoy!

  Groetjes,
  Debby