browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bathurst, in de zon

Posted by on december 13, 2009

Nadat we in Bathurst aankwamen eerst wat boodschappen gedaan en toe naar de camping. Deze Big4 is niet zo mooi, maar we met de ensuite plek is het okay. Er is een mooi zwembad met glijbaan. We blijven hier 2 nachten, morgen dus een rustdag aan het zwembad.

’s Ochtends is het nog best fris maar om 10 uur is het al aardig warm. Op naar het zwembad. Daar is het lekker rustig, het water is frisjes maar Rosalie vermaakt zich best. De zon is flink fel en ik snap mijn ouders nu erg goed ;-). Smeren, smeren, smeren….. En madam die rond blijft rennen. Na de lunch de zon uit en een rustmoment in de camper.

’s Middags gaan we een ijsje eten en weer zwemmen. We eten lekkere pasta met balletjes, toppertje uit de Woolworths supermarkt.

Rosalie is uitgeteld, warmte en zwemmen, modder spelen, ze is op dus vrij vroeg naar bed. Nadat Rosalie is gaan slapen krijgen we nog een schrik moment, ze ligt zo te draaien en te rollen dat ze uit bed valt. Wonder boven wonder vang ik ze op!!! Geen idee hoe!! Ze is wel geschrokken maar valt heel snel weer in slaap. Dat hekje blijft er nu voor of ze het nu leuk vind of niet!

Morgen naar Katoomba, Blue Mountains. Eens kijken of we de Three Sisters nu wel kunnen zien. 4 jaar geleden was het zo bewolkt/mistig dat we ze niet konden zien, ook watervallen konden we toen horen maar niet zien ;-).

[xmlgm ngg_gallery=8]

2 Responses to Bathurst, in de zon