browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Op naar de kust, via een omweg

Posted by on december 11, 2009

Na de ziekenhuis dag was Rosalie goed opgeknapt, ook neemt ze gemakkelijk haar drankje. Diezelfde avond ging ze nog wel ’te gemakkelijk’ slapen ;-).

’s ochtends vertrokken we naar Gundagai, plaatsje dat ligt op de route naar de oostkust. Onderweg stoppen we voor ’the best coffee along the Hume’, leuk tentje waar ik graag had geluncht. Wel wat leuke foto’s gemaakt en lekkere Latte’s gehad. Rosalie heeft praatjes genoeg en dat doet me nog het meeste goed.

Het is prachtig weer en de route die we rijden is mooi. We lunchen lekkere zelfgemaakte broodjes op een rest area en Rosalie kan nog even in een speeltuin spelen.

Eenmaal in Gurangai stoppen we bij Mc Donalds voor een ijsje en internet. Daar worden de vorige 2 blogs gepost, ik zal snel foto’s gaan toevoegen, dat zal met de laptop moeten.

De camping is nu okay, we zijn betere gewend ;-). naast speeltuintje op een mooi grasveld. Wel lekker dicht bij het centrum, dus lopend boodschappen doen. Wat me ook nog opvalt is dat er zoveel vliegen hier zitten, erg irritante die stug blijven zitten en terugkomen!

Plan is nu om via de Blue Mountains naar de kust te rijden via de plaatsen Bathurst en Katoomba en daarna de kust. Het weer ziet er goed uit, gelukkig maar.

’s Avonds nog wat experimenteren met sterren fotograferen, prachtige hemel hier, je ziet alle sterren! Wel schrik ik me een ongeluk als er opeens een ‘beest’ aan mijn teen komt knabbelen. Ik denk een possum ofzo, zal eens kijken of het dat was. Ik zat bijna op het dak van de camper ;-).

Nu zitten we bij Mc Donalds in Bathurst, Rosalie spelen in zo’n toestel en een ijsje, Alice koffie en ik blog bijwerken ;-).

[xmlgm ngg_gallery=7]

2 Responses to Op naar de kust, via een omweg